• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak linky na metru nejsou nijak synchronizované. Každá linka si žije svým životem a každá má svoje dispečerské pracoviště. Každá linka se liší způsobem zabezpečení vlakovým zabezpečovačem (A – LZA, B – ARS, C - MATRA) a tudíž mají i jiný následný interval. Synchronizace v přestupních stanicích je v podstatě nemožná, jelikož každá sekunda zpoždění by v celém systému potom vedla ke kolapsu. Bohužel si budeš muset vždy počkat nebo mít štěstí J.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    celkove zajimavej web na napady, co vsechno jde resit:
    ww.zergnet.com/news/98919/10-crucial-decisions-that-saved-great-movies
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---



    Harebrained Schemes | Shadowrun Returns
    http://harebrained-schemes.com/shadowrun/
    ze by???

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hledam doplnky k jinak dost nudnemu Shadowrun Returns, je to moc hezky udelany modelovy run a asi to bude hezky editor, ale na hrani to moc neni... nejake doporuceni na moduly, ktere stoji za zahrani si a opravdu je to RPG Falloutovka?

    Steam Community :: Shadowrun Returns
    http://steamcommunity.com/app/234650

    Use Any Image for Your Portrait
    By BloodDoll
    Just go into this folder: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Shadowrun Returns\Shadowrun_Data\StreamingAssets\ContentPacks\seattle\art\portraits
    and substitute any portrait file in there with what you want your portrait to be.

    ***Make sure the portrait you want to use is 212x278 pixels and PNG format.

    Here's another shot of it working in Character Creation from my Steam screenshots Example , though you can change it at anytime you want.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hledam doplnky k jinak dost nudnemu Shadowrun Returns, je to moc hezky udelany modelovy run a asi to bude hezky editor, ale na hrani to moc neni... nejake doporuceni na moduly, ktere stoji za zahrani si a opravdu je to RPG Falloutovka?

    http://steamcommunity.com/app/234650
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    #IoTH: The Internet of Things and Humans - O'Reilly Radar
    http://radar.oreilly.com/2014/04/ioth-the-internet-of-things-and-humans.html

    The Internet of Things and Humans
    Posted by Soulskill on Friday April 18, 2014 @10:57AM
    from the humans-are-communications-channels-for-our-gadgets dept.
    An anonymous reader writes
    "Speculating the future of human computer interaction, Tim O'Reilly contemplates how humans and things cooperate differently when things get smarter. He says, '[S]o many of the most interesting applications of the Internet of Things involve new ways of thinking about how humans and things cooperate differently when the things get smarter. It really ought to be called the Internet of Things and Humans ... is Uber an #IoT application? Most people would say it is not; it’s just a pair of smartphone apps connecting a passenger and driver. But imagine for a moment the consumer end of the Uber app as it is today, and on the other end, a self-driving car. You would immediately see that as #IoT. ... Long before we get to fully autonomous devices, there are many “halfway house” applications that are really Internet of Things applications in waiting, which use humans for one or more parts of the entire system. When you understand that the general pattern of #IoTH applications is not just sensor + network + actuator but various combinations of human + network + actuator or sensor + network, you will broaden the possibilities for interfaces and business models."
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hledam neco, co by potvrdilo, ze prazske metro ma sync na prestupech, tedy ze vsechny linky na sebe navazuji s nejakym minimalnim casovym rozdilem na prestupech [Muzeum, Mustek, Folorenc]... nevite jak to je?


    Jinak zajimava mapa zapojeni...

    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: hypochonder nie som, slepak si mysli kazdy ze rozpozna a konci to väscinou na pohotovosti, ako ho clovek rozpoznava dni-tyzden (a branie opioidov nijak riziko apendicitidy nerelativizuje, naopak).

    ale tak ked je ti lepsie, tak fajn.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    OVERDRIVE: Arch se nekompiluje a umozni ti presne to co potrebujes, nakonfigurovat si vsechno co chces bez zbytecnyho balastu. Mrkni na wiki https://wiki.archlinux.org/index.php/The_Arch_Way
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SAMGARR: protoze mam linux na vsem na cem neni android ;]
    aaa. to se musi kompilovat, ze? to se mi presne nece, chtel bych spis neco out of the box, rekneme Ubuntu ale Ubuntu je na me moc velky uz zas zbytecne... si nevyberes, kdyz chces, aby Ti fungovaly mac vychyty typu spravne nakonfigorovana klavesnice a senzory, ale nechces obludu typu Ubuntu... Debian v ZADNEM pripade... Arch a Slackware jsou nasnade... uvazuju o Slaxu a chvilce kompilovani.
    Arch pouziva PacMan jako balikovaci system? Takze dependency hell v praxi? Pokud ne umi to tyhle starosti resit nejak elegantne? precejen nechce se mi stavet cele distro z dependenci....


    LIBRIUM: neumrel jsem, je mi lip, ale bylo to zly... slepak bych imho asi poznal. neni normalni z drog nesrat a jist veci, ktere proste potrebuji, aby cloveku fungovala peristaltika... jsi hypochondr vole, jediny co porad prechazima je to cim dal horsi jsou chripky vedouci k zapalu plic, takze si davam veskrze pozor, ale bolest bricha neni slepak, zvlast kdyz do sebe cpes mak ;]

    MOUSEK: kouknu dekuju
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Omrkni si tieto veci :

    https://itunes.apple.com/us/app/meet-mr.fox/id584548166?mt=8 // pekna app pre deti
    http://www.artrage.com/artrage-ipad/ // na kreslenie uplna pecka
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    teda za predpokladu, ze ti slepak nevyrezali uz v minulosti.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: zmeraj si telesnu teplotu (idealne sklenenym teplomerom, ellekt. su malo spolahlive) axilarne a rektalne. ak je rozdiel viac nez 0.6--0.7 °C a mas bolesti/krce v bruchu/podbrusi, pripadne stuhnute svalstvo brusnej steny alebo priznaky infekcie ako malatnost apod., mal by si ist k lekarovi co najskor (=nie buduci tyzden).
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    OVERDRIVE: proc chces cpat linux na macbook kdyz jses z nej tak nadsenej? :) jinak za me doporucuju archlinux.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LIBRIUM: prosim rozved dotazy... ale spis zarazene vylucovani opiaty
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    OVERDRIVE: kde je ta kolika? lokalizovana alebo difuzna? mas este slepak?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    whip it, easter
    ;]




    beru si do Olomouce dutky. smad prijeme prekvapim ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam