CAMELLA: nemuzu za a] nesplnuju podminku proti homosexualite, za b] jsem ex-fetak za c] jako dite jsem mel zloutenku
Muzu dat krev jen v EXTREME nutnem pripade.
Jedine upsat telo na lekarske pokusy.
MMchodem Hyena me taky zivila, a to mozna dyl jak dva roky, akorat tady to bylo tak, ze si odeme zacala pucovat Prattchetovky, ktere jsem tehdy mel vsechny [ted je ma vsechny ona] a uz u me zustala.
Stava se.... tuhle situaci chapu... a je mozne, ze jeste nekdy nastane.
Veci se maji vlastne tak, ze kdom par kamosu nemam zadnou rodinu. Sice existuji nejaci lide v Olomouci, kteri me ale pripravili o vsechno, co jsem tam mel, zas je pravda, ze se staraji o babicky a tak... ale nic po nich nechci, nevidivam je [i kdyz ted ve ctvrtek budu muset sehnat na vlak, pac sestra asi v 25 dostudovala nejake Potravinove doporucovani, nevim jak se to jmenuje... proste vyzivovy poradce nebo co... ted sice nevi co se sebou, ale budu promoce, tak se na ni po letech musim jet podivat.]
Vlastne nejsem ani nahodou chudy, stezuju si zbytecne. Platim asi 110 litru dluh, kterej jsem si udelal, kdyz jsem jeste fetoval, a za posledni 2 mesice jsem nedostal skoro nic, co by bylo o moc vic, nez me stoji najem, z minule prace, protoze pohybliva slozka platu byla skoro polovina platu a tu mi samo nedali, kdyz jsem dal vypoved [po sedmi letech, mozna po 6ti], takze proste nevychazim... nemam zaplacenej najem, mam stovku a tesim se na vyplatu v nove praci, ktera by aspon nejak mela obsahovat zaklad toho, co kazdy mesic musm... coz treba obsahuje jet ideane 2x mesicne za dcerou [4000 jen na cestu] a tak...
Kdysi jsem radil kamaradovi, at si neporizuje decko ve Lvove, protoze cestovat tam jej vyjde na malej majlant i v case i v penezich, kdyz se posere jeho vztah s holkou a ona utce k mamince.
Nemam male nakady, nikdy jsem nemel. Neumim setrit, chodim na obedy, nekdy na vecere, mam rad burbon a hezky hadry. Kdyz mam holku, jsem schopen za ni utratit pulku vyplaty ani nemrknout... jsem dandy a hedonista, proste jsem a nechci z toho slevovat. Ted proste docasne trpim, protoze proste nemuzu byt co chci.
To ze to hazu na holky je samozrejme blbost ;] a] klidne se necham pozvat, b] kdyz bude nejhur, prodam ledvinu, bude-li to stat zato ;]]]]]