kopie z facebooku, zas jedno moje ja... mmchodem nemam nic promysleny,ale v Praze me ted asi nic moc nedrzi, tedy pokud vyjde work admina na SK. Visual Unity je over a vubec mi to nevadi, nestalo to za to. lidi dobry, ale jako firma tak to nefunguje...podle me je to velika skupina jedmotlivcu s tim,ze bohuzel je nedrzi dohromady centralni idea toho co delaj,pac toho delaj moc v malych skupinkach. zaroven ty skupinky intrikuji a ruzne manipuluji.... proste hromada nezavislejch chytrejch lidi nebo par skupin... nefungovalo, nechteli ideu, nechteli nic, co jsem dokazal dat, myslim ze ma vrozena (naucena) uprimnost vedla presne tam kam mela. jsem bez prace, ale dostal jsem penize na stovnani dluhu z minulosti a svobodu. vrchol blaha. konecne, pryc se zasranejma koulema... mysim privazanejma u nohy... vcera se mi zdalo, ze se Truce odsyehovala a nijak jsem to neresil, kouril cucel jak se bali... normalni cau, zadny drama. zeby konecne vsecko zkonceny? zas jsem v tak podivnem klidu,ze se mirne bojim, jestli mi nehrablo, memel bych stresovat nebo neco?? dik memu jmenovci Tomasi Petru za vsechno. Amerika byla super! a vubec, dobry to bylo, takovej letni romanek, do kteryho jsem dal vsecko a nestydim se za to. dik, vsecko dobry. treba to necemu pomuze? nevim, melo by? to by asi bolelo. ty kliky jsou nebezpecny, Tome, je to jeste Tvoje firma? otazka: mela by? jestli ti PetruT nejsou vsichni stejni. ja bych je nechal blbnout a zalozil bych si neco novyho, este tak s Vankem, Happym a Slesingerem a Mayerem
(i kdyz od Mayera jsen nevidel zadnej kod, ze, pripad emre? snad ne - Meyer, podme na pivo, je Jom Kipur a ja tyden trpel po tramalovejch kapkach. fuj. jsem idiot, nevedel jsem,ze mi to hnusne nakopne rok stary abstaky. brr. za 2dny bez bolesti 5dni ukrutnejch. doporucuju pro ex smazky,fakt jo)
Tak a ted kopie textu pod Zuzkou Traucovou, z ktery je krasna mama,ale jeji fotrik od decka ji napsal,ze vlastne mlade uz nechce vidat... tak tajdle je z toho muj pribeh, chudery holky, maj z toho mou zpovednici.... (ona pise otci, ze mladej bude mit 3roky, a ze by bulo bezva, kdyby tata aspon zved telefon
... uz jsem takovych vzkazu videl na fb vic, makonec jsem este jeden z tech hodnejch debilu,co to posrali... moc se ceka, vic deti, driv... podle me pozde znamena vic potizo pro min zivy rodice)
.----- copy + paste moji osobni zpovedi,ktera ted vrcholi a uvidime co bude - zajimave casy na me?
-----
to je HUSTY A DIVNY! abych se uvedl. jsem tatinek,ktery odesel od Maminky Tatiana Hrušková a nechal ji s rocnim miminem, nasel si zrzavou kundu s kterou se mu zatocil svet 10x kolem dokola,hlavne ale pak cim dal vic z drog a chlastu,protoze opustena Hyena a nase malinke stenatko mi propalovalo srdce... cernali,bolelo,strasne bolelo a porad boli. Musim rict,ze jsem to proste nedolazal a musel jsem se k mame i k Hyenisku malickemu musel vracet u kdyz to je vzdycky jako trhat si ocni vicka hacky na ryby.... uplne patologicky jasne si uvedomuju,ze pri kazdym bodnuti jehly do zily jsem si rikal,ze tahle uz me konecne zabije a ja nebudu Hyenam ani sobe nic dluznej.Zkurvil jsem to jak se dalo.Plival jed,kousal,kopal.... zkoncilo to modrejma rulama, krikem ze spani a strasnou touhou vzit zpet cas a vsecko,co jsem udelal a rekl.2pokusy o sebevrazdu nevyhladily vinu a prazdnotu ztraty ani o malicky kousek.To uz me drzely jedy a sebedestruktivni tango za jezaty ciro.Frajer,rebel bez priciny.Na tvari lehky sm v dusi hluboky zal.Hezke,ze?A uplne pravdive.Jsem rad,ze jsem to prezil a droga se opotrebovala,zmizela jeji potreba i kdyz obcas kvuli ni stejne kricivam ze spanku.Zrzavou devku mam vypalenou cejchy,jizvami,tetovanimi,te se nezbavim,nicmene zjistil jsem,ze kompletni to bylo jen s Hyenami,bez nich bolelo,stejne jako naopak bez zrzave devky. Straslivy stav ubity drahymi jedy... ted je po 7letech cela historka zas jinak.Nefetuju,protoze jsem se s bolesti naucil zit,Liska je pryc,proste zmizela,umrela asi nekde na vteklinu.Zsjimave,ze vzdy kdyz se mi udela zle a smutno bez drog,vsichni ted maji dojem,ze hrozne smazim,cehoz si driv nikdo nevsimal... ted jdu svetem sam,nemuzu se zamilovat,protoze miluju uz tri bytosti: dve Hyeny,velkou a malinkou (uz neni malinka a je hrozne bezva,talovej zivej kapesni generator pocitu,nahod,roztomilosti,vtipku... bude to dobra zenuska, ((((; to si piste... zbejva porad laska k zrzavemu Liscimu Demonu. I ta tam porad je,ale neni komu ji projevovat,takze je v remisi. Jdu svetem plny lasky vznikle ze zoufalstvi a z pavuciny vzpominek. Jedine za co chvalim B-a a vsechnu strazne andely,je to,ze jsem se z hruzy sve zrady nerozsekal na smrt i kdyz jsem se snazil, a ze jsem neudelal to co nekteri mistni tatinci. Radej sem popral vsechno,ale ne malou Miu a jeji mamu. Sypal jsem si sul do ran,ale jezdil jsem o weekendech 14h,abych je videl.Videl jsem aspon kousek Miu rust,neztratil jse ji uplne... a ted,kdyz me vyhodili z prace,uvedomil jsem si,ze vim proc,to je snadny.Mluvil jsem s Miou a rozumime si.Driv to neslo,v jeji pritomnosti jsem mlcel nebo utikal... ted to jde.Zahodil jsem vsechny svoje hrichy,uz jsem platil dost a vsichni okolo taky. Cas narovnat zada a vymyslet,jak byt blizko,aby mela tatu a ja dceru. ted muzu z5 na SK.nemam praci,man nejaky penize,neco umim.zbavil jsem se drog.krom hromady knizek v Praze nemam skoro nic. Trosku pratel, asi tak 3 mozna 5. uvidime co bude dal,ale chci videt Miu castej, je to hrozne inspirativni. sorr, ze jsem se tak vypsal.Holky to mate porad jeste dobry, mate sve deti,nikdy vam nebude uplne prazdno. Zkuste pochopit otce,kteri si podrizli vetev,oni nemaj nic.Utece jim nova samicka,a pak dalsi a pak? mamy budou mit deti na ktere jsou hrde, otcum porose pupek z kecu u piva a v hlave prazdnota.mozna ne,mozna si poridi dalsi deti... pak je to naplni, ale to je jedina cesta. jak jednou se podivas na neco, co jste se zenou splodili, uz nikdy nemuzes zpet a touzis s nima byt.i kdyz by to s matkou neslo sebevic.coz muze asi taky bejt peklo... kazdopadne, kdyz ti mlade keca do zivota, to je mocnej kulturni sok, tehdy pochopis, ze jedina svoboda je marnost a prazdnota. Podle me,odmitani otcu je proste jejich strach z te bolesti,co si zpusobuji,kdyz na (sve) zeny (matky) mysli,kdyz drzi v naruci jejich deti. Boli to opravdu hrozive a mozna uz udelali hromadu veci,ktere z jesitnosti nebo z jinych duvodu nelze vzit z5. nezavidim jim to. pro me je ma dcera Mia nadeje a zivot v koncentrovane podobe. i kdyz jsem zas dlouho mel to,ze jsem se zamiloval do matky,tak co je mi po dceri. je to o dospelosti,a boli to.trisky pod nehty hadr... a nebo je to jenom muj pribeh a jinak je uplne irelevantni a jen jsem se vyzpovidal? pokud jo,tak sorry,ale zas je to pohled samce,kterej o nem a o zenach a dceri HODNE premyslel, nekdy i s nozem na zile. nejednou. sorry, proste jsem to tady chtel vyblejt,treba to k necemu bude. a ja se vracim nekam pobliz dcery (abych nesral mamu). 7let. 7dlouhejch let.