Let's deck into the BLOODNET (Undead Version) | Page 5 | rpg codex > 12 years of whining about shit RPGs
http://www.rpgcodex.net/...index.php?threads/lets-deck-into-the-bloodnet-undead-version.38896/page-5
Potrebuju odtud jeden obr a na jabkotelefonu nejde sundat... Konkretne hned na zacatku takova polroucena tvar ai/ledu, vzhledem k memu postoji ke svetu "corruption and madness" si jej chci dat zas do ikony. Btw byla to ma prvi ikona na mamediich,kde jsem si taky vyslouzil " get psyché, get overdrive!" Mmchdm to e je preklep samo, Arven tam chtela dat nulu,ale uz mi to zustalo. Jinak madness stat: sam se citim byt v nepohyblive brecce samoty, z ktere se snad vyskrabu, i kdyz nejaka neumyslna sebevrazda by se stat mohla, no nicmene mam dalsiho znameho v blazinci. Vsichni mi furt rikali, ze je to tim, ze vsichni mi kamosi sou fetaci... Vzhledem k tomu, ze od hulice "zase jsem se zfetoval" mi znelo jako hc vytahovani sw, tak jsem to nechtel uznat. Pak odesel Balukterej nikdy nic jinyho nez chlast a teavu... A tam jsem si skoro jistek, ze to byly silne dopomoci... Ok, uznavam, vsichni moji kamosi "jsou fetaci". Hmm, akorat ne vsichni,kua,tenhle zrovna nehulil. Mozna neky pred lety na vecirku... KaDopadne jednou jsem psal, pred svojim prvnim pokusem,ze zkoncila doba nevinosti... Casem se to potvrdilo,mnohe se zmenilo,my vsichni... Kazdopadne nebyla jeste doba silenstvi. Tu vnimam plizive se plazit ted. Kazdopadne dalsi v Bohnicich, nebo kde.... Kdyz uvazim,ze krom uplne osobni samoty, kdy mi pise jen vyber z bankomatu a vola jen ten, kdo neco chce ( ook Disparity je cestna vyjimka, za to vazne dik, bylo to 2x super)... Tak je mi dobre. Rikam si, estli to neni zas to, jak vsichni zacnou neco cist 2 roky potr, co rozdavam cdcka "to je bozi, to si precti", hope not jinak se maj na co tesit, zmatek v hlave je dobrej test integrity, malem sem ho nedal.
Btw tendle kolega mi vykladal, kterak jej opustila jednou zena a on padnul na uplny dno. Prej zil jen v tom co mel na sobe, spal tak na ulici, zil z daru lidi a slepe se potloukal. Taky dobry xtrm. Obcas uvazuju, jestli si to musi projit kazdy, nebo treba nekdo se takhle hliboce nezamiluje....
Mmchdm necekalb bych, ze po podobnem zazitku zakopne znova, hlavne nic nenasvedsuje tomu,ze by mel,zdal se byt ok... No, dost uz denickovych uvah (zas jsem zacal psat, mam nekolik stran pokdkladubpro runy - nezahral by nekdo? + nejaka novelka ( az jsem se prekvapil) a nejake basne a blogy... Silenstvi a zkazenost ma cosi do sebe. Dobrou noc me, rano vam.
Mmchodem Sorbaku, ty semnou nemluvis zas z nejakeho duvodu, ktery neznam, nebo obecne chodis na ryby a mlcis? ( jo mema nekdoou ufici? Pripadne udici na puceni?