• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Schovavam, to by mel byt GPL video editor, az budu nahravat domaci porno, bude se hodit:

    Kdenlive | Libre Video Editor
    https://kdenlive.org/en/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Je tu jeste nekdo, komu by se mohl libit tenhle kramek? Tak tosku verim, ze kuse je jedna z mala zbrani, kterou nikdo nebude moc regulovat, a presto se vyplati mit ji doma, i kdyz jen z duvodu "co kdyby". Elegantni hracka, smrtici kamaradka.

    Kuse.cz | Lovecké a sportovní KUŠE
    https://www.kuse.cz/
    FRDK
    FRDK --- ---
    Nebo to bylo Atari..?
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: No vidíš, jaký jsem popleta.
    Jasně, prince spolu s vajcem Dizzy jsem měl nejraději.
    Tak úplné začátky byly asi někde na Didaktiku u bratrance (Saboteur třeba), ale to už pamatuju dost mlhavě :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Dám vědět. BTW, co mě na miningu nejvíc sere, že kvůli tomu jsou přemrštěné ceny grafáren. :/ A to mám 1060 jenom.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ostravaci a spol: tedy FRDK & Cyberian, aktualne:

    OVERDRIVE | RPG - $HADOWRUN : Artificial Intelligence is Old News, Already [ OVERDRIVE @ RPG - $HADOWRUN : Artificial Intelligence is Old News, Already ]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Btw nechcete si udelat weelet do Ostravy? Zvu jak na nejakou chlastacku, tak na nejaky urbex, tak na shadowrun, tak do hackerspace, tak jen na socializaci. Cuz? Mam tady cca 150m^2 baraku, tak prespat je kde, a 3 h z Prahy, a 2,5 z Brna neni zas takovy overkill, za cca 200,- za vlak, he?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Btw nechcete si udelat weelet do Ostravy? Zvu jak na nejakou chlastacku, tak na nejaky urbex, tak na shadowrun, tak do hackerspace, tak jen na socializaci. Cuz? Mam tady cca 150m^2 baraku, tak prespat je kde, a 3 h z Prahy, a 2,5 z Brna neni zas takovy overkill, za cca 200,- za vlak, he?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: Dekuju! Nechce se mi to studovat, mam dost ply casoplan, ale chysta se prednaska o Coinech (to je tema, ktery bych z hackerspacu hnal bicem, tolik zbytecne spalenych flops, tolik usili chytrych lidi, jen kvuli penezum, tak debilne utopicka predstava... proste BTC a spol je proste debilni vyuziti blockchainu), hlavne ale se chysta prednaska o neuralce, ktera bude zpracovavat data pro Sensoric net, a to uz mi stoji za nahrani, sestrihani a stream...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: Streamovalo se přes wi-fi do tabletu. Soft zjistím od Mařena, co používal.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    BURKHAR: A stream nazivo mas odzkousenej? Nejakej navod? vlc/obs, primo pres telefon? Mam v planu k tomu koupit i 47 dilnou sadu prislusenstvi, kde by mel byt i mount na stativ, ale nevim, lisej se nejak mounty stativu, nebo je tam univerzalni zavit a muzu do hackerspace poridit nejaky “hama nohy” v kdejakym elektru? Klidne si necham nejakej stativ doporucit, ideal je skladaci, ale urceni je spis pro dlouhodobe stay put nasazeni, pac tim chci nahravat a idealne streamovat prednasky. Btw. Cim strihate video (ideal gpl a podobne licencovani, software nekradu).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Mmchodem to byly 286kove perly. Pro me to vsechno zasadne zacalo hrou Prince of Persia
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    OVERDRIVE: FHD v pohodě, 4k nevím. Ale musíš mít fakt slušnej signál. Při představě, že jsi někde, kde je dalších 20 lidí na wi-fi s noťasama, to může lagovat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chci kameru na Urbexy a zaroven WiiFi kameru na streamovani prednasek v interieru, tohle mi pripada jako rozumne na oba extremy pouziti, zvlast s drzakem na helmu a stativem. Mate nekdo nejakou zkusenost se streamovanim z GoPro a vubec kvalitou signalu, co z toho leze?

    Digitální kamery GOPRO | Alza.cz
    https://www.alza.cz/digitalni-kamery/gopro/18843241-v2661.htm
    FRDK
    FRDK --- ---
    Čtyřka se někam zakutálela asi :/

    FRDK
    FRDK --- ---
    Jo, ještě Jedi Knight + Mysteries of the Sith mě dost bralo. Jedny z mých prvních na pentiu. Ty předchozí tři a čtyřosmšestkové perly (Golden Axe, Dizzy, Lemmings atakdál) nepočítám.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Neverhood, ségra ho má, akorát to nejede na současných Windows. To bych si s chutí zahrál i dnes. Zkoušel jsem to už před několika lety na xpéčkách přes virtual cosi (sorry, jsem v tomhle lama), marně. Týpek mi psal, že má iso, což nevím co je. Asi se ho zeptám. Nebo víš, jak si to zahrát?
    Shadowrun, slyšel jsem někdy název, neumím, myslíš, že to pude? Deskovky obecně neznám, krom toho Doupěte někdy v '93/94. Nevím, můžem zkusit, ovšem víkendy se maximálně snažím vypadnout ven, do lesa, na šutry, kopce, k muzice, pryč. Teď co nejvíc využít běžky, o víkendu mě nasrala ta obleva, celý týden, když jsem uvázaný u boudy, mrzne, v sobotu plus plus 13 do prdele. Vypadli jsme s kámošem aspoň se trochu projít na kopec, chtěl jsem to cestou zpátky kdyžtak vzít přes tu vodárnu, ale bylo už čas akorát tak na saunu. Kdybys v tu neděli dal vědět, určitě bych se přidal, válel jsem se do večera doma. Ještě sem se ve čtvrtek ptal...
    Teď v týdnu zas počasí na běžky jakžtakž, na víkend se má oteplit. Taxem žádostiv.

    Jo, období těchhle šíleností u mě taky proběhlo někdy po miléniu, Kulhánek, Žamboch... Dva tři roky zpět jsem si dával znovu Noční klub v audiu, strojově namluvené. Přežil jsem to ;)
    Znáš jejich pokračovatele Kotletu? Mám jeho série Spad atd., postapo po česko-polsku (Kotleta je bruntalák), něco 4U.
    Škoda, že už tolik nečtu. Mívám období, kdy mi to ten můj vnitřní neklid nebo co nedovolí, neudržím pozornost. Snad to zas přejde.
    Potřeboval bych zas moct číst v práci. Nebo ve škole. Tam to bylo vždycky nejlepší :D
    Jo a ještě tu morseovku jsi někde zmiňoval. Na vojně jsem byl pípák, docela mi to šlo. Říkali, že odposlech jde nejlépe lidem s hudebním sluchem, což by asi sedělo, i když souvislost tam nevidím.
    Není těžké se ji naučit, co řešíš? Jsou na to prográmky i appky.

    Pár společných styčných bodů máme, zdá se. Ovšem Tvé resesančnost a technické zdatnosti zdaleka nedosahuji ;)
    No, jsem Ti tu na chvilku zasekundoval a jsem vyťukaný na týden dopředu. Zas si tu chvíli povídej sám :-p
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Netflix ocividne chysta zaklinace, komentator je kreten, ale je videt, ze to bude v designu tech her, coz je skoda, pac jsou hnusny

    Netflix The Witcher - The Showrunner TEASES That Show is not for KIDS!
    http://www.youtube.com/watch?v=IZhylvHiB2w
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    https://m.tonerprint.cz/milimetrovy-papir-a4-50-listu-p49472/#gallery

    A zacalo to tim, ze jsem si uvedomil, jak strasne me fascinuji mikrotuzky od spolecnosti Pentel.

    Ne, vlastne to zacalo tim, ze jsem si vzpomel, ze jsem jako dite s otcem programoval “na papir” ve Fortranu, Cobolu a pozdej na pocitaci ve FoxPro, mmchodem diky FoxPro vzniklo SQL, resp tam bylo poprve implementovano, co tak vim
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdyz uz vzpominame:

    OVERDRIVE | Labka : Hackerspace Ostrava : ten pocit kdyz... se verejnopravni rozhlas soudi se statni prispevkovkou [ OVERDRIVE @ Labka : Hackerspace Ostrava : ten pocit kdyz... se verejnopravni rozhlas soudi se statni prispevkovkou ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam