OVERDRIVE --- --- 23:03:13 21.2.2019
jen abych ozrejmil, jak labka funguje, pac mam furt dojem, ze lidi to nejak nechapou spravne a maji dojem, ze “co mi muzete nabidnout” vnimaji misto toho “co muzu nabidout ja labce”... do labky, potazmo do brmlabu se chodi proto, ze ja chci, ne, ze me nekdo mesic dokopava, abych prisel. sam jsem treba sve clenstvi v brmlabu vzdycky povazoval za cest a chlubil jsem se (a dodnes chlubim), ze jsem clenem byl. jsou to tak trochu 2 mentality, a ja ted povazuju za cest to, ze se mi (zaroven s par vytrvalcema, ktery do labky vrazi co muzou aby pomohli), dari to misto a tu myslenku udrzet na zivu. doufam, ze kdyz jednou nekomu ukazu zivotopis, ve kterym bude, ze jsme delali labku, bude to samo o sobe duvod dat mi praci, kterou chci, tak jak to bylo/je v brmlabu. byt hacker je sakra privilegovana skupina, a az vyrostu, chci byt jednim z nich.
tohle si zkopiruju a budu tim odpovidat, az zas budu mit naladu nebyt ironicky, ale az zas mi nekdo rekne, jo tak ty nechce me sluzby, tak cau ;) (coz se stava treba na facebooku, treba v “chtela jsem si koupit vase senzory, ale vy mi je nechcete prodat... to ste ale zmrdi”). vzdycky mi pripada, ze nekteri lidi maji dojem, ze by meli dostat zaplaceno, jenze ono je to naopak, za clenstvi v labce se plati, a neni narokove, jak rikaji stanovy
OVERDRIVE --- --- 23:09:51 21.2.2019
konecne nyx ma stejnou logiku, vcetne toho, ze pri prihlasovani pises, cim budes prospesny komunite a i tim, ze v mem vnimani je to stale exkluzivni klub; taky vicemene tady zatim vznikaji ty spoluprace, co maji otevrene dvere v labce tak nejak automaticky. ze se to za tech 19 let nezmenilo, za to klinouk dolu pred Markem Jandou, ne ze ne. kdyz koukam, mam poslanych 57 pozvanek, tech, co prijalo pozvanku a maji ikonu a booknute audity je prave kulatych 23.