OVERDRIVE: Na Netflixu mě celkem bavilo:
*Punisher (kterého jste už zmiňoval), i když je pořád strašnej sluníčkář (kde berete bohapustý násilí? má snad vrahy pusinkovat a hlavně se děsit, aby se jim omylem něco nestalo a dostalo se jim "spravedlivého soudu"? jinak má dost silnej code of honor a nezabíjí nevinný), je celkem vtipnej není to tak pitomý jako většina (super)hrdinských sérií + Daredevil (paralelní seriál, v druhé sérii se poprvé vyskytuje Punisher, samotnej Daredevil je trochu lame, ale jde to a v obojím je Karen Page, kterou jsem si celkem oblíbil) - celá série Defenders (kam to obojí spadá) je nicméně teď zrušená (práva má částečně Disney ,který má vlastní streamovací platformu), takže pokračování moc nečekám :-/
* Dirk Gently´s holistic detective agency - na motivy Douglese Adamse, psycho krimi bizzare sci-fi komedie, 2 série, úžasná postava holistické univerzální vražedkyně, která je tak trochu smrt :-7
* Rick and Morty - dost divnej kreslenej sci-fi seriál, parodie na všechno, hódně černej humor, některý díly jsou naprostej nářez, polovina je trochu až moc (zvláště zálibu ve fekálním humoru poněkud postrádám); aktuálně jsem zvědavý, jestli z nich vypadne ještě čtvrtá série
* Stranger Things - zajímavě udělaný mystery, dobře udělané hlavní dětské postavy, má to celkem atmosféru
* Black Mirror - soubor filmových sci-fi povídek, díly každej pes jiná ves, ale většina zajímavá, vypointované, celkově vůbec ne tak pitomé, jako většina obdobné produkce
*Lucifer - další seriál, hlavní hrdina je doslova Ďábel, momentálně na dovolené v LA, kde vlastní noční klub a ve volném čase pomáhá půvabné detektivce vyšetřovat vraždy - taková oddychovka, občas celkem vtipné a hlavní hrdina mi vás v některých aspektech trochu připomína :-7
*Z Nation - taky seriál, klasická zombie postapokalyptická vybíjecí akce - celkem klasika a nic moc zvlášního, ale občas se to zvrhává v až surrealistickou černou komedii - místy standard, pro chvíle, kdy člověk nechce na nic myslet, místy jsem se fakt chlámal
* Ender´s Game - celkem dobře udělané zpracování knihy