BURKHAR: Eeeh , minule v tom zenska nijak nezavazela, trosku pitome bylo, ze Sorbak si ji nevsimal, takze kdyz dostala za ukol predvest, jak se jeji komediant chova na ulici, hracka zacala zinglovat s peti mickama, ale Sorbak se nastval, ze nic nedela, ze ma prece kurva uz neco rict. Tak ji to pak prestalo bavit. Me vlastne taky, pac jsem byl donucen hrat postavu, ktera nemohla udelat nic z toho, co umela, takze misto, aby hlidkam dodala falsovane doklady, pac to byl knez slouzici tajne sluzbe, se chopnosti prevleky, lhani a falsovani, tak jedine, co se smelo udelat, tak bylo “vtrhnou tam a vsechny pozabijet”.
Takze ano, me se minule hrani taky nelibilo, ale ne kvuli zenske, ktera byla stejne jen halasne ignorovana, ale kvuli tomu, proc nemam rad “might & magic fantasy”: proste mi pripadne nudne nekam vtrhnout a vsechny pozabijet, pac se tim nic nevyresi a neodvypravi to zadnou pointu (aspon tady to tak bylo) + kdyz mi je pridelena postava, co neumi s zadnou zbrani, ale v deji jsou jen a pouze sceny “zabij je vsecky” (boj na moste, boj na kopci, boj na zdi)... proste jsem se nudil.
To zdovolenim odmastruju jinak, souboje budou, ale kazdy z mojich hracu si musi uvedomit, ze jeho postava ma jen jeden zivot a zadny samuraj nepujde do souboje, pokud muze nepritele odstranit jinak, protoze se casto stava, ze zranenim muzou podlehnout oba.
Takze odejit na 2h s zenskou od hrani a vratit se v dobe, kdy konci souboj, ktereho jsem se stejne nemohl ucastnit a ktery vzesel z “jdu na pruzkum, pokusim se okrast slechtice, co vim, ze ma propustku, hledam jak se pres zed dostat vsude jinde nez strezenou branou” -> “ok, tak vidis, ze je tam posadka jesterek, utoci na vas, co delas?” -> “no tak asi koncim pruzkum a necham fightera, at je rozmlati palcatem, a pokud mam cas, a tohle se nestalo, pokousim se vyrobit traskaviny a az pak je muze fighter rozmlatit palcatem” ;)))
Je proste fakt, ze Tereza me varovala, ze nesmim nalejvat zadnej tvrdej chlast... ;)