Je Suis Maus #jeSuisMaus
Jsme Olivova Generace: proc? Olivy lide bud nenavidi, nebo miluji. Tak je to ted ze vsim, proto radej delim svuj cas mezi IRC a Nyx.cz, kde lide maji tendenci precist stovky az tisice stran, nez si vytvori nazor. HOAX o tom, ze plosne traveni hlodavcu je ekologicka katastrofa, prevladl v me bubline dost na to, abych byl ochoten ironizovat jej ve dvou prispevcich na Facebooku, ktery z me zkusenosti prinasi jen 1000 like planovane demonstrace == 100 lidi na demonstraci same == 10 lidi, kteri cetli proc a jak, na zaklade kterychzto je demonstrace svolana. Nez jsem vnimal tenhle efekt “olovovych lidi”, chtel jsem kandidovat do politiky, byt volen, protoze mne mnoho (par) problemu osobne zajima ve smyslu: “think glibally, act locally!”... nevzdavam to, ale dal se zameruji predevsim na pomoc radikalizace vedy, tedy uplneho #otevreni a # openSorce #science, a to i zaprijeti nasledku, ze blbci, kteri #bitCoin a #Crypto povazuji za bydoucnost s prihlednutim ke spotrebe MW/month a lide, kteri krici na zaklade 3 totulku v novinach (o lumicich), by jinak mohli byt ma prirozena volicska zakladna... tak rikam #mrdamOlivy...veci nejsou jen modro-bile, zvlast ne kdyz je to CSS facebooku. Hlodavci a to i #capybara jsou invazni, jako #bolsevnik. Tak vystupte z #JeSuis bublin, a ctete (neumi skrtnuty font) bdete!
23,93!!!
(Ty chytrejsi, ci ty, jez jsou mi blizko, zatahuju do kampane #JeSuisPresident, ktera ma podporit #liberal-ni #demokraticke a zaroven #politicke, tedy kompromisni #nazory, bez potreby #duality veci...
Pokud me chcete volit za prezidenta, nebo pokud i ne, zkuste chvili mou cestu, kdy za dobu 20 cigaret a 2 uvarenych a vylitych kav, prectete vic, nez dokazete okomentovat.
Budu rad za stab, ktery bude psat, budu rad za like, a pokud jic tady na FB dostanu 100 000, rad pujdu do kampane na politika, pac me vas bude volit 10. Ale to za to stoji!
Tak tedy #JsemHlodavecSeVzduchovkou
Maus - Wikipedia
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maus