Pouziva tady nekdo nejakou verzi CBD na usnuti a pripadne na boj s "vnitrnimi demony"?
Kombinujete v nejakem pomeru s THC? Je nejak poznat rozdil 3% CBD a 20% CBD?
Oleje, susene kvety? Koureni? Vaporizace?
Ja mam dojem, ze mi funguje[ za 3 tydny ani jeden naznak depresivnich stavu a dost slusnej se chovam i k lidem, ac s nimi obecne nemam trpelivost a nerad se s nimi posledni dobou bavim nebo je posloucham... radej si ctu, jsem se zviraty, prolezam mrtve baraky a uz brzo budu strilet... kazdopadne... moje denni davka medikamentu, co mi tak nejak zda se dela dobre:
3x1500mg Piracetam
20mg DMAE
0,5g TBC [30%] : CBD [10%] v pomeru 1:5 [tedy nezhuluje to, chci zkusit, zda bych nalyzal, vzhledem ke zbrojaku a k ridicaku, bych musel opustit THC uplne, coz bych nerad, pac nehledam zhulenost, ale pripadne mi, ze je ten CBD klid takovy komplexnejsi; zatim ani jednou se neprojevila paranoidne psychoticka cast huleni, kterou miva po ruznych tech nekouritelnych skunkovitych srackach]
nekdy vecer jeste 1,25mg melatoninu
docela se mi zda ze se kokteil docela dari, piracetam obcas vede k boleni hlavy, coz resi DMAE, kazdopadne bud je to dobre placebo, nebo jsem jeden z tech stastnych 50% a fakt se mi na tom dobre premejsli, melatonin uspava tak nejak prijeme a docela rychle. CBD huleni se spetickou THC [pod zhulovaci hranici] mi zacal pomahat na neustale bolesti v kloubech [i tech malych, jako treba prstni], zaroven mi pripada, ze lip spim a nebudim se kazdou chvili.
zadny stav ponureho pekla jsem od dovolene na Salze nemel, a ani pred ni ne... takze nevim.
Chtel bych zkusit CBD huleni vaporizovat, snad spolubydlo nekde vykope rucni vaporizer, pac horici huleni jakehokoliv druhu mi smrdi [krom hasise]....
Jink nejake doporuceni na dobry CDB vzorek [jakoze i chutove - pokdu by existovaly nejake se zemitou prichuti, sem s nima] ... potazmo nejake doporuceni na nejaky dobry CBD kramek?
Pripadne doporuceni [do posty] na nekoho, kdo prodava odrudy jako je treba PennyWise, pripadne cokoliv z techle spis lecebnych odrud, ktere ale zaroven nejsou uplne zbaveny THC, zajem by rozhodne byl:
The 5 Best CBD Cannabis Strains - Greenshoppers
https://greenshoppers.co.uk/blog/the-5-best-cbd-cannabis-strains/