psal jsem jinam, ale pomoc uvitam:
Interne do LABKY: muzu poprosit, dal by si nekdo praci a doplnil tuhle wiki o linky a pripadne okomentoval nebo pridal dalsi pluginy...? //by -=0Ver
taky by bylo dobre doplnit sekci co na mobilech a co na widlich a androidech...
vsechny tooly nemusi byt free, ale treba link na password manager, antivirak, firewall, mozna nejaky bleachBIT...
ja mam vsechno na linuxu nebo na jabkach, takze to neznam, co pouzivaji jine OSka...
prosim snazte se mi nepromazat to, co uz tam je, jen doplnte, a pridejte se do zahlavi jako spoluautor... kdyztak dejte vedet, muzem si navzajem delat peer review
pokud nemate cas cpat to na wiki, valte to do me sem, pokusim se to tam v historicky kratke dobe pridat. pamatujte, wiky je myslena jako verejna, idealne nakonec bude udelana tak, ze tam budou i sekce se screenshoty [ne v hlavnim textu, ten zachovejme cisty]... proste tak, aby normal si moh uelat aspon trosku bezpecnejsi telefon a notebook. NEMIRI to na uzivatele TORU a podobne. Vysledek ma byt bezpecnost a soukromu, ale ne snizene pohodli na netu [proto tam neni treba NO SCRIPT, ktery je pro normala nepouzitelny]
project:privacy_2019 [Labka Hackerspace Ostrava]
https://labka.cz/wiki/doku.php?id=project:privacy_2019