Navic mam duvod se poplacat po ramenou. Minulou jizdu jsem z kone nespadnul, ac se snazil, a byl jsem pochvalen. A uz dve jizdy mi ruzne instruktorky rikaji, ze konecne sedim na koni jako jezdec.
Co si sam uvedomuju je, ze mam hodne moc vic silu v nohach, dokazu se zvednout na sevrenych nohach, bez trmenu, do pracovniho sedu a stehenniho. Taky mam kone daleko vic pod kontrolou a uz umim vysedavat do rytmu. Porad spis na spatnou nohu, al uz to aspon citim.
Berte me s rezervou, furt je to strasny, ale pro mne je to NEUVERITELNY uspech. Fakt se dostanu k tomu, ze budu moct jet na koni na cundr...
Stejne je to nejtezsi sport, co jsem kdy delal. Jen mozna jeste lezeni, ale tam uz nemuzu najit moral a nechci to prekonavat.
Kone jsou super, je to jako sex, trosku. Bez orgasmu, ale telo i mysl jsou v podobne zenovem stavu.
A zen je super, i kdyz koany furt nedavam, podle me se ztraceji v prekladech (asociaci) asi jako, kdyz nikdy nikdo nedal z napoved heslo v Pevnosti Boyard (ja jednou jo, byly to housle, ale dat se to nedalo, asociace pro Cecha nesedely)