Jsem si to musel dohledat, jak rikal Disparity: “kdyz uz tam ma vedecky nesmysly (fyzikalne), tak at se aspon neohani cislama”. Jenze to je tezky, videl jsem id Ozzy hrat ponorkovy symulator, a i kdyz cas zrychlil treba 3x, tak na mape vytycil trasu presunu, nechal symulator bezet res noc a po praci byl akorat tak na miste. Vystrelit torpedo znamenalo obcas i 10min plnych napeti, zda zasahlo. No a symuluj kurva vesmirnou bitvu, zejo (maji beznou kontaktni a torpedovaci vzdalenost reba 5000 km. To je 5x z Pahy na Gibraltar, nebo tak... obvod Zemekoule je 40075km, takze po sobe strileji pres 1/10 planety, a to kdyz dobre, pak je to pretizeni pri 125 000 km/h urcene pri zrychlovani na 1G, asi fakt jediny dinamicky parametr, co muzeukazat, ze se neco deje. Zas jako u lodi, ktera se v nulovem case muze pohybovat mezi 0km/h az po 1/2 rychlosti svetla, tak bych asi nechtel uvazovat, jak se spocita prostorova matice pri vypoctu predsazeni, tedy jak moc mi nepritel uhne, pro vystreleni torpeda... ta lod se muze xakru hnout ve 3d prostoru -na vsech 3 osach- az 34722,222 metru za sekundu, tedy bud muze byt v Praze, nebo cca Taky na kteremkoliv jinem miste planety Zeme ;)
Proste vesmirna bitva je kurva svinstvo ;)
LETECKÁ MEDICÍNA - Smrtící přetížení | ArmadniNoviny.cz
https://www.armadninoviny.cz/letecka-medicina-smrtici-pretizeni.html