• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

    Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

    [[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

    [[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

    Internetová jazyková příručka

    http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Faktem je, ze usporne zarovky, at uz je v nich cokoliv, tak mi neodesla ani jedna. A to je treba vtipne i z jineho pohledu: socket je zality v plastu, mam u stropu drat, cokoladou pripojeny na rozvod domu, a to je schovane v takovem tom jakoze kelimku (krytce). Drat i kytka maji uplne jasne degenerovane plasty. Krytka asi rok z5 praskla a plast, krehky jako suchej list se trousil na zem (urco je to hrozne bezpecne)... treba Pizi si koupil GoPro 2, v dobe, kdy to bylo nove. Plast degradoval tak, ze cele GoPro lepi prave na plastovych mistech.
    Vim, ze usporky moc nehrejou (fakt musim kouknout, co v tom je, v te dobe ledky s bilym svetlem byly tak maximalne v displayich telefonu, imho)...

    Jink v casaku Vesmir bylo, ze za bile ledky dostali 4 lidi Nobelovu Cenu, z 2 tymu, z USA a Japonska. Melo jich byt 5 a umeli to uz v 90.letech, jen to nedokazali dostat do produkce (a pak se o to soudili. Je to zajimava technologie, pokud si dobre pamatuju, jedna se o krystal galia na kovove desticce, musi na ni vyrust hodne presne, bez lomu a nepravidelnosti, mozna kecam, ale snad ne...)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ajeste k zarovkam (zvlastni, jak se to fakt jmenuje podle zaru): koupil jsem si u vietnamce 2 ledkove (asi) proste usporne zarovky (eh!) nekdy kolem 2012. Pripadly mi levne za 170,-/kus. Philips. Jedna je v obyvaku u stropu, druha stale ve stolni lampe. Prosly semnou cca 10bytu, 3mesta a odhadem tak 8 let, kdy minimalne stolni/cteci lampa sviti kazdy den aspon polovinu casu, co je tma. Rekneme ~4h/denne (365*4*8=11 680). Takze rekneme, ze ma nasviceno 12-12tisic hodin, to je o 1-2tis vic, nez maximum vlaknovych zarovek, a to nepocitam “utrepani” pri stehovani... ta setrivka mi timhle tempem muze slouzit teoreticky dalsich 16let. Mam podezreni, ze krom knih, tak je to nejtrvanlivejsi vec v me domacnosti, mozna jeste krom nozu a kozenych kusu obleceni.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Jasne! Efekt vlaknav zarovce, to mas sakra recht.

    Mmchodem s klasickou zarovkou s tungstenovym dratem uvnitr mam desne zvlastni zazitek:

    Bydlel jsem v panelaku, a bylo tam takove to umakartove jadro a stupacky.
    Sedim si takhle na hajzliku a vsimnu si, ze ze stropu kape voda. Svitim, normalni vakuovou zarovkou s dratem, ve sklenene kouli stinitka.
    Vsimnul jsem si, ze stinitko je z 1/2 zaplnene vodou, v nem sviti zarovka. “Sousedi nas vyplavili,” bleskne mi hlavou, a pak se zablesklo jeste jednou (nezablesklo, ale pro to drama...).
    Stinitko se prehralo, resp voda v nem, a roztrhlo se asi na milion stripku. Nastesti jsem zadnym nedostal, ale byli vsude.
    Zarovka svitila dal. Kalhoty a vyrazit pojistky, jit checknout wut?!
    No a ted: jsem s baterkou na hajzliku uklidim, a vsim jsem si, ze zarovka samotna je z 1/5 naplnena vodou. Myslel jsem, ze v ni je slabe vakuum, nebo aspon uzavrena atmosfera.
    Ale svitila, byla v ni voda.
    Dodnes uvazuju “jakto?!”
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    _OZZY_: Jo, Dust delaj dobry filmecky.
    Treba tohle je docela mrazivy:

    Sci-Fi Short Film "Bad Peter" | A DUST Original (Uncensored Director's Cut)
    http://www.youtube.com/watch?v=X-r1KvdndV0
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Btw, zrovna jsem zkouknul tohle - takove dost cyberpunk ^_^ Korporatizace policie je dost desiva predstava...
    Sci-fi Short Film "From the Future with Love" | Presented by DUST
    https://www.youtube.com/watch?v=Eo2OQsPDwBI

    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Jo a ještě jednou k jadernýmu výbuchu ve vesmíru: Svítit to bude, a ne že ne !

    Inkandescence – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Inkandescence
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, v 22:30 se mi chtelo spat tak, ze jsem usnul s cigarem, co to tady zas kurva delam?!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chibi... to je proste dyslexie a unava. A to 80% svejch chyb ani nevidim (zvlast, kdyz ted vsechno picu na telefenu

    Coz btw pro @EVELINA: vim o Tve zprave, nechvam si ji v poste jako pripominku, zapomel jsem, zapomel bych zas a musim sednout ke kompu... proto neprectena, ale chytre jsi zacala tim, co chces, tak jsem to videl v anotaci nove zpravy ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nebudu lajkovat vsechno, jen tak, jo ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Jop, lepil jsem psovi nosni prepazku, pote, co ji potkanice vykousla asi 2cm na delku a asi 0,5do hloubky. Daj se tim lepit treba porezani. Vyroste to. Vetsi damage jsem tim neresil.
    Kazdopadne slepit kosti treba kloubu, kdyz jej kusy chibi, resp jsou roztristene...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: ;) zrovna ty wz bejvaly dobre zalohovany. Ale ano, sak na hackerskejch festakach prednasival (a moderoval), takovej ten typek, co zachranil cely geocities. Je o nem i fehr dokument a zalohoval i fidonet, mam dojem.
    Taky zapominam, takze nevim, jak se jmenuje, ale to se da najit.

    Jinak zrova onehda, kdyz jsem schanel cokoliv ke uerilla gardeningu, nasel jsem znova anarc.cookbook. Zrovna mi tu lezi na stole.

    Kniha, ktera je “duvodem” Cryptonomiconu, te casti, jak stavek kryptu a jako vedlejsi produkt vymyslej shitcoin ;)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    - dobře se zamysli - hypermangan, latex, glycerol, benzín ... a víc psát nebudu :-D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: BTW, na upevnění náhradních srdečních chlopní při operaci srdce se prý používá kyanoakrylát (vteřinový lepidlo), jen o něco čistší než běžně koupíš v tubě.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A uz jdu spat, ale jak sem tady resil napad, ze by se daly lepit kosti, tak kamoska toxikolog & ekolog, ale to neva, tak mi psala, ze nasla vyhozenou celou sadu, ktera tohle prave resi, byly v tom epoxidy (dvouslozkovy lepidlo) a taky nakonec cely chirurgicky siti. Ale hlavne manual. Prej to vyrabi imunitni reakce, takze ten titanovej sroub asi nekdo nevymyslel nahodou. Ale jde to.

    Uz jen zapojit neurony a nervy na digitalni rozhrani, a budem moct zkusit muj napad s tim, ze pokud me mozek po kapce kapsaicinu dokaze presvedcit, ze mam spaleninu, a to na zdravych bunkach, muze me mozek presvedcovat, ze se lecim,...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: bejval na to dobrej webík raketky.wz.cz , ale už zmizel ve tmě internetu, je hrozný jak internet zapomíná ...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Zeptej se hamásu, KNO3+CUKR :-) Střílej s tim po Izraelcích docela často ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Nemas nejakej dobrej recept na snadny raketovy palivo? Dycky sem to chtel zbastlit ;)
    Mmchodem ted jsme doma resili, jestli se jeste da snadno poridit neco, cim vyhodim do vzduchu karu treba sefovi. Myslim treba na obcanku a v supermarketu, ne na zivnost a po netu, nebo v kramu s chemikaliema. Glicerin do elektro cigar (roboti pera) + kyselina syrova + kyselina dusicna je jeste pripusne, ale uz ne rajsky plyn (prvni je na obcanku a i ledaskde, druhy na zivnost a to jeste jen nekde).

    Nemluve o tom, ze shanim pristup k lekove distribuci, predpis mam, ale nevim, kde ho udat, pac na me v samosce s leky po takovem nakupu poslou fizly (ne, ze by to pak byl problem, ale nechci to resit; jedna se hlavne o leky pro pripad, ze nejaky cas nebudou k dostani doktori a lekarny, samo bez MUDr. to nesmis podat... ale to mi v dany moment bude fuck. Zatim jsem to resil treba s ATB tak, ze jsem je krad psici, podobne jako steroidni protizanetlivy leky a podobne... oni to vetove pisou i na skrabance na packach, a zas jako takovej amocyklin se treba vyplati mit v lekarnicce. Mam takovej celej seznam, treba i adrenalin by se hodil, a tak.

    Tohle pokud nekdo umite, tak asi uplne jind, ale za optani nic nedam (doufam). Rozhodne to nehodlam cpat do lidi, dokud je jich 7miliard a neco, ale staci, kdyz nachvili zavrlu v Sarajevu lekarny...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SPECZ: Pár foteček auta co posloužilo jako cvičný terč
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Tak proč to píšeš před něj ? :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Nemam, ale az mi to das k narozkam, nezapomen o tom rict vsem sousedum, aspon od nich bude konecne pokoj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam