JVMLOK: koncept postavy:
Jmeno: MuRu aka Thomas Maxwell aka Thomas Jefferson
Clovek, 28 let, blondak, kouri, vizazi podobny Johnu Constantinovi
Poslednich 5 let ztravil v zenovem klastere uprostred Seattle, s tim, ze to asi byla zasterka, ale proc, kdo vi
Charakteristika:
Kouzelnik, vyvolavac, prime kouzleni temer nepouziva (minimum skillu)
Geasa na uzivani chemickych latek, obdoba sovi saman s tim, ze misto dne a noci je to “koreni ma/nema”; koreni je halucinogen s magickou podstatou vyrobeny specialne pro “zneuzivani astralu” a “komunikaci s duchy”
Duchove, ktere vyvolava jsou vzdy inteligentni a komunikuje s nimi, zadne summon and use.
V reale (tedy mimo surrealne aktivity) se venuje parabotanice a sklada para-herbar a v ramci toho udrzuje extenzivni magickou-networkovou komunitu.
Zaroven se venuje kryptografii a ma “nejaky ten zaklad” matrixove security, s tim, ze si neujizdi na VR, ale hackuje z commandline, specializace sitove protokoly a nizkourovnove sitovani.
Ma implantovany comm-link (ano), ale zaroven pouziva vzdy nekolik comm-linku nekde na tele, a situje i pres dalsi, co ma rozhozene po meste, tudiz ma nekolik lan, pan a dokonce wan siti (obdoba zivotni uroven: luxusni, za vydaje).
Ze zbrani: fleshetova pistole Schopna strilet davkou, aug steir utocna puska (nizsi ucinnost, mozna strelba pa/d/a) s comm linkem (ktery ma take implantovany).
Na boj face to face: mnovlaknovy bic schovany v prstu leve ruky - je levak).
Pros/cons:
- nutna geasa pro vstup do astralu a vyvolavani duchu, -3 na senzoricke vnimani mimo surreal po dobu vyvolavani ci 1k6hodin po poziti; jedy si sam pripravuje, ale je schopny sdelit recept, nutne magicke substance
- saman animistickeho zamereni - tedy necini rozdil mezi zivym a augmentovanym, povazuje za kazde misto a kazdou vec za odraz duse bohu (tedy vyvolavac s totemem animismu, viz japonska spolecnost v duchovnim smyslu), nejbliz ma k rostlinam
- technicke nadani
- nadani na chemii
- nadani pro studia slozitych predmetu
- schopnost najit a komunikovat s magickymi bytosmi a kouzelniky
- zenovi trening v boji se zbranemi (gun-fu & monovlakno ve smyslu “tanec se stuhou”, neco jako Pie o Pah v Imagice
- sinner, pred necim se skryva (Muze mit i magicke pozadi)
- junkie - pokud potrebuje kouzlit vic jak tyden v kuse, je 1:6 pravdepodobnost, ze dalsi tyden bude smazit bezucelne, jen pro zabavu