OVERDRIVE: Jsem se v minule uvaze zamotal, ale od komancu jsem nevidel, ze by chybely zakladni potraviny, pritom ultra levne konzervovane lusteniny, potazmo prave to zeli, ktere vydrzi vecne, tak uplne zarily uprostred regalu, kde nebylo nic.
Byly vykoupene potraviny, ktere vydrzi tyden, max 14 dni a u kterych se naprosto nevyplati mit jich kila, kdyz to nebude akutne potreba.
K cemu mi bude 10 chlebu a 50kg brambor a cibule, kdyz se mi to v teple bytu zkazi za nejpozdej 3 tydny. A ona zadna krize beztak neprijde; jenze ten stav susene veci preziji a konzervovane just.
Susene veci navic jdou temer vzdy sazet, kazdy rok sazim fazolem, mak, hrach,... normalne z tech jedlych baleni (ne predvareny, puleny, mlety, samo)... uz dik tomu se to nezkazi.
Vlastne je dobre, ze jsou lide hloupY, sam mam co potrebuju a nemusel jsem menit jidelnicek, byt (aktivne/pasivni) vegan/vegetarian ma sve vyhody, rek bych, ze clovek se naji levne, kvalitne a kdyz neni blb, tak furt.
Na sazeni nepotrebuju zahradu, sazet se da na balkonech, strechach a klidne i v parcich ci u rek nebo na haldach.
Kdyz by byl fakt konec sveta jak jej zname, asi taky umru, jakoze brzo, ale asi ve vetsi pohode, nez lidi, kteri dnes vykoupili 1/4 nakupaku.
Mmchodem zajimave byll, ze zustalo vetsina masa, tak nejak na pohled, zadne jsem si nekoupil. Taky piiva bylo prehrsel, tak jsme si s A dali 0,7l White IPA od Raven, a vcelku to slo, i kdyz za kilo uz jsem mel lepsi piva, treba dve nachmelene opice.