KUATO: toz ja dofam, ze me to i uzivi... v posledni dobe mam dojem, ze rostou remesla a remeslna vyroba kde ceho... a to, i pokud by doslo ke konci sveta, tak vyrobit jidlo, ktere ma kvalitu minimalne srovnatelnou s tim, co se dnes prodava v mega-hyper-kramech, tak bude asi dobrej skill... proc myslis, ze to cloveka neuzivi?
KUATO: hele, tak az se uklidni covid [acoliv ja jsem v dobrovolne karantene, pac muzu delat HO, bo robim v Tietu linuxare], tak bych se rozhodne stavil rad. Rozhodne se rad cokoliv naucim, pokecam. Povymenuju spory hub, konsky trus, domaci kimchi a dalsi veci, a to za zkusenosti, nebo proste jen pokec.
Jedine co, tak brko si nedam, halucinogeny muzu, ale s hulenim jsem toho nechal po jedne prihode, kdy kamarad pestitel nekomu dal igelitku skera, ktere bylo normalne potentni, jen mu nechutnalo, a ti blazni z nej udelai bananovy liker. Kdyz jsem do domacnosti prisel, bylo to, jak kdyz by byli vsichni na opiu, ale me to nedoslo. Nekdo zblebtnul, ze si mam dat koktejl, ale ze je zeleny. Cekal jsem, ze je to normalni konopne zradlo, tedy dlouhe a impactni, ale nevedel jsem, ze je to ze skera, tak jsem si toho dal 2deci, a pak nas majitel bytu vyhodil, ze prijedou rodice.
V te dobe to zacalo najizdet, a neprestalo to aspon 20h, s tim, ze jsem postupne ztratil zrak [zvuky se mi menily v barvy], pozdej jsem nebyl schopen vubec rozlisovat smysly, v jeden moment jsem se [asi tak na konci dubna] probral s tim, ze jsem stal po pas v zimni rece, nakonec jsem se nejak dopravil domu, kde jsem par hodne tezkych hodin lezel a slintal, az to preslo [dnes bych si v takovem stavu vzal prasek na spani a sel bych do kytek].... od te doby se mi docela casto, treba 2/10 stava, ze kdyz si zahulim, vrati se mi kousek toho stavu, takove to, jak nekdo rika, ze mu treba houby delaji to, ze mu rikaji nene... nemusis se vratit.
Po poslednim Bufo Ufo kamosova zenska nenasla cestu z5 z nejakyho LSD, prej si dala nekolik kapek [coz jako uplne nechapu proc, i jedna je dost], no a pak se nejak nedovreli dvere nejakych strasidel, a tak nejaky cas ztrasila i v Opave na pakarne, a pak se nejak dost sebeposkodila. Pritom jsem ji znal roky jako pomerne normalni buchtu, zadna holka neurolka.
Tak to mam s hulenim, proste se tomu radej vyhnu.
Coz neznamena, ze se vyhybam jakymkoliv jinym drogam, jen heroin bych nemel, pervitin nezboznuju [vzdy je to prijemne kratsi dobu nez neprijemne], a pokud si muzu vybrat, tak houby nebo ketamin, a to pak vicemene v jakemkoliv mnozstvi.
Tyvole, a mame tu tripreport vznikle jako BTW ;]
Kazdopadne potkal bych se velmi rad. Mam moc rad lidi, kteri neco delaji, neco umeji, a mam rad takove ty "dovednosti starych predku"... a dokonce bych se tim rad case uzivil, az me ten pristup, kterym jde REDHAT a vubec Linux zacne konecne fakt hodne srat... uz jsem na hrane.
CHtel bych prave delat kvasene veci, vertikalni zahradniceni, houby, hmyz, vcely... + delat sociani praci... a tim se uzivit, i kdyz treba castecne na statni vydaje.
Bohatej jsem rozhodne jinak nez penezma, ale mivam obdobi, kdy mam i hodne penez, ted zrovna ne, pote, co jsem zrusil hackerspace, ktere jsem 4 roky ved [obcas dobre, obcas spatne, obcas vubec, obcas moc]....
Klidne prijedu i v dobe covid, ale to nezalezi na me, tomu rozumim.