tyvole, to fakt nema cenu nekam neco psat... jakoze -8 za to, ze napises, ze si lidi maji dat pozor, ze odklad socialniho a zdravotniho nejsou zadny danovy prazdniny, respektive ne, kdyz neco vydelavas i v tehle dobe, coz je v klidu mozne [ja treba porad pracuju 8-12h denne, a to i nocne a zisky asi fakt aktualne neklesnou].... jakoze chapu, ze nekdo je dost chytry, aby si precet narizeni zakona poradne, ale obecne vim, ze to tak neni. sam jsem X-krat dojel na to, ze jsem neco nedocet do konce, nebo mi nedosly konotace... tady treba se odpousti rozdil proti pausalu, ale do boha, vetsina firem snad neplati pausal, a pokud jo, tak snad ne kazdy v auditu je z tehle kategorie, nebo treba ne kazdy vydelava vic, nez staci na pausal, a zaroven do dneska nemuse kazdy 3 dny cist novy narizeni vlady a krizovy zakony, ktery teda fakt nejsou prvoplanovy.
me samotnemu to treba nedoslo, samo nejedu na pausal, to bych se na zivnost vysral [ale kazdemu jeho nebe], ono jde o to, ze by asi slo smelit, a pak vsechny ty zakony cist a znat do posledni klicky, taky by mi asi slo delat to, ze investuju dost, abych jel na pausal, ale ja treba platim dane umyslne, protoze je to moje ulitba statu, za kterou treba ted funguje to zdravotnictvi, nebo tak... i kdyz vim, ze kdejaky Babis to rozkrada a taky vim, ze jsem si koupil nejaky docela dobry podil jeho hnizda.
Proto nesmelim, a proto, ze taky nechci, a proto taky neposloucham kazdy narizeni pro lidi na low levelu, jen vim, ze pokud nekdo je na low levelu a treba taky nesmeli, tak treba si nemusel neceho vsimnout, a proto jsem to napsal.
Uprime, asi me ty minusy serou, pac ja podle nich jeden cas filtroval, ted filtruju v mnoha auditech umyslne prave i na tyhle minusy, pac takhle jsem vcera sehnal 6 Respilon rousek, treba...
Zas Markovi [Nyx] dik za to, ze myslel dopredu a udelal i filtry na minusove prispevky, casto je chytrejsi nez ja a o dost driv. Ja taky nevlastnim nejlepsi server v CR... ale to je fuck.
Sam jsem se vzdy povazoval za "nejblbejsiho z hackeru" a myslim, ze nejsem ani dost hacker. Ale ty lidi, co maj furt ve vsem pravdu, i kdyz neuvazuji, ze nekdo dalsi treba zije jinak nez oni, ti jsou intelektualni zlo.