Takhovno 12h. Azse jednou naucim spat, budu stastny. Ted jsem zas zbytecne vzhuru. Jdu si pro melatonin, mozna panaka. Neumet spat je xakru proklet, ne, ze ne. 4h/den zni dobre, kdyz pak nemusis cele dny myslet a staci se jen rejt v zahrade. Jenze ja chodim po nocich, a vsichni okolo pak rano me bud budi (do priserne nepouzitelne nerudnosti, s tim, ze zas usnu az za tmy), nebo se krci v koute, aby se me nedotkl(y).
Zkousel jsem prasky na spani, za 1/2 roku to dela zavislost a divne stavy a misto 4h spim 6h, coz je stejne furt na picu, pac ve 4 ramo neudelas nic, tak jako v 6.
Zkousel jsem melatonin, usmu, ale zas jsem po 4h vzhuru.
Nejvic ucinkuje chlast, jenze to jsi pak jen vylitej, ne, ze zpis, jsi v bezvedomi.
Zjistil jsem, ze to funguje 4-6dnu 4h a pak den 12-18h. Jenze to bych musel bydlet na samote, bez psu a lidi, ktei proste nevydrzi 12-18h mi dat pokoj (muj pes jo, zvykla si, ze chodime po nocich mestem, a ona pak pres den spi, ale ostatni jsou ujeceni idioti, staci, kdyz vstane jdokoliv jiny v baraku).
Doopravdy poradne uz jsem nespal mesice, ale snad jeste nejsem sileny, jen mi furt dochazi knihy, co chces delat mezi pulnoci a 7 rano, nez si tise cist z displaye? (Programovat, pajet, cistit zbran, delat tise kliky, uz jsem i varil, zavaroval plody, chodim ztichlym mestem, fotim tmu... cekam na verandovych schodech na dest. Mlcim, kdyz nepisu.... hodne mlcim, ac se to nezda, prave v dobe, kdy vsichni spi. Uz tak 7-8 let jsem proste 4h usnuty a 20h vzhuru. Nedivim se, ze timhle Napoleon dobil Evropu. Clovek ma tolik casu...)