OVERDRIVE: I kdyz tchanova kulovnice... hmm.
Zbrane jslu proste krasne, palne ovsem hrozne neprakticke, kdyz nepocitam lov nebo valku, potazmo likvidaci zviratek od mysi po psa (mmchodem dnes jsem nazuril zenu tim, ze jsem si vymyslel hru: nakrm sveho psa - vubec se ji nelibilo, ze hra obsahuje “jinym psem, co neni muj”...
Snazil jsem se z ni vytahnout, jaky je rozdil v zabiti ovecky a nemeckeho ovcaka... procez odpoved nezna (a to ona ma lovecke zkousky, ne ja).
Ani jeden jsme nebyli na Balkane, ale kamosi se jednou vratili (poprve) s tim, ze je tam fakt mrdy coklu, ktery nikomu nepatri, a ze jich blbouni par nakrmili, takze je pak nasledovali do dediny, coz zkoncilo tak, ze po milych turistech pul dediny hazelo sutry, at vypadnou i s coklama.
Takhle nejak si predstavuju fakt pruser.
A na vaze strasne zalezi, kdyz se s tim tahas dny a tydny. Ani na tu 1911 si nezvyknes na kazdodenni noseni, a pokud nemusis, zahodis tu metrakovou blbost na bazar nebo do trezoru.
Ale to je muj lajcky pohled, zadne post apo si nedokazu predstavit, ja bych asi pestoval dyne, zasival rany, palil chlast a mlel hubou. Predstava, jak okopavam dyne s 6” kusem oceli na pasku me rozesmiva ;)