• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: hele, ale já netvrdím že pepřák nefunguje !
    Účelem tý ukázky bylo přihlížejícím vysvětlit, proč po zásahu útočníka není dobrý nápad stát jako trubka a koukat co to s ním udělalo. No, a když už tam v tu chvíli ČT natáčela sérii "Kmeny", tak jsme si to nechali natočit :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    OVERDRIVE: Slušný domlouvátko :)

    Jinak ad pepřák, jednu dobu jsme to měli v hoodu trochu nahnutý s náckama a bylo záhodno s sebou nosit aspon nějaký domlouvátko, kdyby se cokoliv semlelo. Jednou jsem jel vyzvednout mladou do práce přes půl města a když jsem dobíhal autobus, tak jsem uklouznul na náledí. Samozřejmě jsem měl v zadní kapse kalhot pepřák a ten při tom pádu prasknul. Vyčistil jsem půl autobusu a trochu si zakašlal. Horší bylo, že když jsem přijel domů a hodil si sprchu, tak jsem zjistil, že jsem měl od toho pepřáku popálený stehna a zadek.

    No vzpomněl jsem si na to ještě asi další týden, když jsem se sprchoval ve vaně.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Taky mate radi sardinky? Docela blbe se to schani, mmchodem, spis horsi rybicky, ktery nemaj specificky vlastnosti sardinek...

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak jsme se tady bavili o volne prodejnych D-ckach, tak tohle uz asi stoji za uvahu


    Perkusní pistole Detonics Gladiator .500 HD Black Powder - Recenze
    http://www.youtube.com/watch?v=5ge9IxlpvGw



    Na glodavce ta .50 bude asi fakt hustej masakr ;)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Pohadky vubec nejsou pro deti - kam se hrabou klasicke "horrory" :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Nuz, a obzvlaste ostry, je blby v tom, ze ze zacatku moc neboli (i kdyz na tu samou ranu muze riznuty za chvilku vykrvacet a zhebnout).

    A bolest sama taky casto nestaci, zalezi na rozpolozeni/odhodlani dotycneho.

    Dvakrat jsem mel nos prerazeny tak, ze jsem pro slzy skoro nevidel, ale uvazoval jsem normalne dal a jel podle vlastnich rozhodnuti a klidne i castecne po pameti. Sletel jsem z kola v plny rychlosti na hlavu (dynamo se smeklo a sprajcnulo do dratu - takze kotrmelec), podvedome tam hodil ruku do krytu, takze sedrene predlokti a zlomena klicni kost, ale hlava bez zasahu, zvednul se, odnesl kolo na nahodnou vratnici pobliz a zavolal si sanitku. Skoro jsem si useknul brisko palce sekerou, tak jsem si dosel pro lekarnicku a dukladne ho prilepil (jo, prirostlo a po par letech se tam i castecne vratil cit). Krve jak z vola, lidi okolo out, ja proste fungoval. S kreci v noze jsem ke brehu doplaval rukama (krece rad nemam, ale uzil jsem si jich dost a da se s nima fungovat - nejak). Cerno pred ocima ze ztraty tlaku (stylem nevidim ani zarovku) me taky nezastavilo (jen ztizilo orientaci) - vicekrat. Kratce po operaci jsem byl schopny jit, i kdyz jsem pritom bolesti brecel, ale proste jsem jit potreboval.

    Adrenalin je desna svina - byl jsem schopny sermovat (a vitezit) asi 8 hodin v kuse, (i proti odpocatym protivnikum) - a byl bych schopen pokracovat jeste dal (no nejmin dalsi hodinu), kdyby ten turnaj neskoncil a nezavovali me, at neco podepisu - sednul jsem si a v tu chvili mi doslova upadnul cely clovek. Propisku jsem vleze zdvihal obouruc a ze salu me museli odnest (vyhral jsem, tak me nesli triumfalne na ramenou, nikoli nohama napred), protoze bych sam ani nevstal. (A Jsou pry horsi drogy, co do sebe nekteri cpou, tohle si zvladlo vytvorit telo samo)

    A to nejsem zadny extra rambo/terminator.

    Takze styl - utocnikovi udelam bebi, on se lekne a utece - muze nekdy zafungovat a nekdy prave naopak - a nezjistis to, dokud to nezkusis a pak uz muze byt pozde, kdyz te umlati a pak se mu teprv odkrvi mozek dost na to, aby se prestal hejbat.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nize popsany pes naskladneny v aute

    Aneb: kdo cloveka ma radej, zena nebo pes?
    - zkus zavrit zenskou na 6 h do kufru, a uvidis, jestli se ti vrhne kolem krku a bude ti olyzovat nos

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jdu spat. Vodni variana pozdravu slunci.
    Stejne si myslim, ze barzoje si Rusaci vymysleli pro pobaveni. Tak neskutecna kombinace elegance a naprosto absurdnich napadu, to jsem u zadneho jineho zvirete nikdy nevymyslel.

    Trea zrat v lehu na posteli ze zeme, tak, ze pritom lezi na boku a hlavu ma zalomenou do praveho uhlu k boku tela a jeste vysici pres okraj matrace, nebo pit tak, ze zarazim cenich do nadoby z vodou a pred kazdym hltem do vody vydechnu, az dela bublinky (asi rada sifon a sampanske)... to proste nejde popsat

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: No, mym poptrebam ne, chtel bych vic, mnohem vic :-))

    Ale na druhou stranu, ona vykonnejsi baterka v teto velikosti a provedeni neexistuje, protoze proste na tomhle sviti 4ks CREE XPL HI 3D ... a vic se do tohoto rozmeru v soucasne dobe nevejde.

    Ale pokrok je v tomhle odvetvi sileny, za rok to bude zase nekde jinde.

    Duvody: Ja chci aby to slo relativne sbalit do dlane a melo to tail switch.

    Tzn kdyz jdu nekde v noci a necitim se tam komfortne, drzim v jedne dlani peprak a palec mam na tlacitku. V druhe dlani baterku a palec tez na tlacitku.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Jinak medved se jmenuje Junkie, a s Adelou jsme se rozhodli, ze Ikea asi nedela hracky pro deti.

    Vrcholem byl plysovy vlk, ktery se dal rozepnout a bud moh mit v brisku 3 prasatka, nebo figurku stare pani.

    A nejvic na tom je, ze si na to nejaci zakaznici prej stezovali, tak to stahli z prodeje.

    Nic proti veganum, sam jim zver temer vyhradne domaci provenience, ale co takovi lide tedy vykladaj detem za pohadky?

    Mmchodem Tatra? Takova ta plastova, co dela desnej randal a kdyz ji clovek vhodne tlaci a pak upadne, zlomi si jak nos, tak si rozsekme oboci? Tu znam, tu znam!

    (Jeste dobre byly kary z podvozku z kocarku, s tim si taky slo bezva ublizit a navic, kdyz mel clovek vhodne kamarady, mohl se dostat uz jako 10 letej parchant ke svarecce, a mohlo to pak mit i volant a clovek si na tom moh ublizit jeste lip. Jezis, to bylo vlastne hrozne super dectvi, kdyz nad tim tak uvazuju.

    Pamatuju si trest, kdyz jsem sestre ostrihal vlasi a sobe oboci, a pak jsem se snazil tvrdit, ze nevim, co se stalo, tak mi otcim sebral igelitku nozu a ja ji pak nasel, a postupne si je zas nakrad z5, a pak jsem zas tvrdil, ze nevim kde jsou.

    Zlatej vlk se sezranou babickou, fakt ze jo. )
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Ta moje je proste low budget na prochazeni neosvetlenych parku, budov a podobnych zakouti, nebo hledani sroubku pod skrinema. Jako koukat bych do ni sice nechtel, ale nijak by me to nezastavilo. Jen ve tme neni videt, kdo presne za ni stoji a co presne dela :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Me pobavilo, ze jsi vytahnul pasmo. Za a) dobry test, presne, co jsem potreboval vedet, b) jsou veci, ktery vypovidaji o lidech, a nemusi to byt rodinne fotky...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak baterkou mirim na ten "navijak" pasma, vzdaleny 3m od mych nohou. Ja mam 190cm, mobil tak nejak prirozene jak se drzi mobil vysoko. Fotackem na mobilu mirim umyslne dolu, protoze na lednicce je hodne rodinnych fotek.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: To odpovida potrebam.
    Jeste kouknu na tu Gillhadovi, a pak to nereknu zene, a budu tvrdit, ze jsem baterku nasel ;) (nastesti neni blba, tak ji nemusim lhat, pac ja moc nelzu - i kdyz jsem pry sedmilhar, tak nevim;)


    // mmchodem, kdyz bych vytuhnul v pulce vety, tak se omlouvam, vzal jsem si od spolubydliciho Rivotril, pac spat se musi, czokli neczokli
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Mne se tohle libi vic nez "normalni" obyvak, proste protoze je na fotce dostatek zajimavych a podnetnych predmetu :-))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Obavam se, ze omlouvat se mi za neporadek v byte, to neni uplne na miste.
    Obyvak ;) (pravda, ona je to spis pracovna, dilna, kurarna, bastlirna a citarna)... tolik k poradku. Ale cisto tu je, jak 3 psi dovoli (jo, taky je to vlastne psi bouda)

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Venkovni strelnice typicky funguji (zavolej si), indoor musis mit zname.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Lol!!! To je vtipny, nahackovat si bateku.
    Ste se s Gilhadem hledali ;)

    Najit v jednom auditu 4 ozbrojene linuxare a bastlire, to nezachapes. Pritom se vsude ukazuji IT geekove jako dlouhovlase manicky v batikac (i kdyz Vitex sem vlastne myslim taky chodi a myslim ze Nyx ma taky dlouhy vlasy ;)

    Treba ten konec sveta nakonec zas nebude az takovej pruser, jak na to koukam.

    (Mmchodem, dalsi nevychytavka meho planovani konce sveta: naucil jsem zenu nejake unikove cesty, jak po CssR, tak mimo na ruzne strany, a v dobe Covidu jsou to shodou okolnosti nejpostizenejsi oblasti, tudiz musim zmenit dalsi plan. A to uz me v minulem kole mela za blazna, kdyz jsem ji ukazoval kde se potkame, kdyz by nas neco rozdelilo,... tzn, znova se ukazuje, ze planovat konec sveta se musi chytrej. Blby je, ze pri tomhle nemuzes hrat moc na variace, pokud se chcete potkat bez mozne predchozi domluvy.)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ISO 200, 1/50s, f/1.6 (OnePlus 7T Pro). Jinak zhasnute mistnosti. Omlouvam se za zdemolovane a uspinene vsechno mozne, dve deti mmj s tatrovkama, chci aby meli hezke detstvi :-)

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jsem si ted vzpomel, jak nejaka postava v nejakem Tarantinovi rika:
    “Gansteri drbou jako baby na trhu.” ;)))

    Az zkonci ta covid blbost, mohli bychom jet nekam na cundr, nebo tak, asi by me to s vama mohlo bavit...

    Akorat, ze to bude tak za 5let, mam dojem :/

    Mmchodem myslite, ze funguji strelnice?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam