jasne, ja nerikam, ze to je k hovnu, to vubec, taky proto to zena nosi v kabelce, a ja v nekterejch kapsach taky.
jak tady kdysi psal Gilhad ; ber to tak jak rika Shadowrun, vzdycky lepsi castecny kryt nez zadny.
Jinak ja jsem byl hrozne prekvapeny, jak je v OStrave vlastne bezpecno.
Kdyz narazis v Praze na cigose, vzdycky neco chce, vzdycky neco vali, ruzny ty sherwoody, karlaky a podobne, tak tam je to kapitola sama pro sebe.
V Olomoucu je [bejvalo] zas hromada nacku, jako v tom smyslu, ze i poradali najedy na hospody a podobne. Tam jsem dostal asi nejvic, to jim treba v Praze neprochazi, pac funguje ta levicova strana a hardcore.
Ale musim pochvalit Ostravu, kdy s cigosema zadny problem, fetky se drzi svejch der a kdyz uz na ne pri urbexu narazim, tak dostanou cigo, nebo zbytek rumu a nic se neresi, plesku jsem tady nastesti nejak ve vetsim nepotkal.
Stodolni se vyhybam obloukem, pac dostat pullitrem od ozraleho polaka jen proto, ze jsi na stodolni... no viz Tve body.
No moje zena tohle stesti nemela. A klobouk dolu, ze utocnik dostal dik ni pak 3,5 v base, coz neudela kazda, nicmene v nasi domacnosti jsou zbrane pomerne normalni a neni tu myslim nikdo kdo by premyslel 2x.
Ono taky kdyz chodis s coklem, co ma metr v kohoutku, vicemene nemas moc problemu [tedy krom tech, co nadela cokl]. To je taky bod k dobru...