SPECZ: Dobry clanek. Nezavidim. A vicemene tak jsem to nejak znal/vnimal, ac jsem nevedel, ze jsi tam mel jeste mladsi sestru.
Takze taky plesky/podobna svolodz.
Predstava Tebe v punkovejch hadrach mi moc nedava smysl, ale budiz.
Hlasky typu: uz predtim napadl nekoho za pouziti slzneho plynu - kdo nezil v 90kach nevi.
V Brne zkoncil znamy po utoku plesek pod tramvaji, bodalo se bajonety, kopaly se kanadama i holky, a tak...
Vetsina starsich tady bude vedet.
Pripadne mi, ze se to zklidnilo, nebo se proste vyhybam spravnym mistum.
Podobnou storku jsem mel taky, byl jsem s kamoskou a jeji mladsi sestrou v cajovne, tehdy jeste za hippika, pak jsem je doprovazel domu, procez se obevily 2 plesky, jeden vytah peprak, trochu me vykropil, pak jsem mu ho sebral, vykropil ja jeho a zacal jsem utikat. Skocili do autobusu, na dalsi zastavce me pak jeden drzel a druhy do me kopal, dokud jsem neprestal vnimat.
Za nejaky cas me odvedla kamoska k ni a jeji sestre domu a dostal jsem caj. Od te doby jsem mel poprve zlomenej nos.
Hadesa a zdenu jich zkopalo 5 na Dolnim Namesti, kam, kdyz vjedes autem, hned vyleze straznik. Kdyz chteli aspon zaznam z kamer, bylo jim receno, ze kamery nefungovaly.
Atd.
To, jak jsem malem proletel v 5 rano, pri cekani na prvni tramvaj, vylohou, a zachranil me nuz a to, ze Johana zacala do utocnika kopat a sproste mu nadavat, to dal rozpitvavat nechci. Neni to promlcene.
Kazdopadne nutna obrana existuje, a ja mel to stesti, ze jsem kvuli ni nebyl 3-6mesicu v kriminale, nez prokazali, ze byla fakt nutna, jako nekteri...
Naposled jsem dostal s id Prawitz. Jen jsem si sel koupit jidlo do okynka, nevsim sem si, ze vsichni pred nim maj holy hlavy a umbro. Pak jsem lezel na zemi a chranil si hlavu a Prawitz typky odeme trhal.
Asi za 1min pak projela mestska hlidka.
Vlastne to zacalo tak, ze plesky uz jsme videli a pred nima utikal asi nejakej zahranicni studen (vizualne arab), a jeste po nas?/po sobe? Rvali neco o nozich.
Prawitz by si pamatoval vic.
Ani v jednom z popsanych pripadu jsem/a postizeni, nebyli pricinou eskalace problemu.
Treba u toho okynka jsem dostal, jeste, nez jsem si uvedomil, ze utok prijde, hledal jsem po kapsach penezenku a chtel jsem jen burgr, ci co.