MATT: poslu jim 60E dikes!
jinak to je strasneidnividualni ty zraneni, pobodani a tak... jdi po noze. po zebrech, po nose...
kop te nekdo "konara"? takovy to, jak das nekomu kolenem do svalu na lejtku... to des uplne do prdele.
vyrazeny zuby treba nic moc, prerazenej nos a zlomena celist uz je docela tancovacka.
jednou v neratovicich jsem si pri pogu vytrh nehet na palici, jestl o neci pasek? bunud? vubec nevim, zbytek festaku si pamatuju jen ze jsem koukal na vytrzene luzko nehtu, a myslel na to, ze jsem chtel blondatou basacku jedne z mistnich kapel [nejaky Bunfrang nebo neco takoveho], a ze uz jsem ji skoro mel. Pak jsem se poblil sokem. A to jsem mel jen vytrzeny nehet na palci ani nevim odkud.
Ja bych to nezobecnoval tu obranu/utok.... na te noze, kde jsem si ted trefil zilu, az mam nohu uz tyden uplne zlutou jsem jeste 2-3 ho chodil stipal drevo... dnes jsem jeste o par dnu pozdej uplne v pici, a dojit na benzinu pro ciga je peklo.
Ja proste nevim, podle me to nema pravidlo, asi jako zenska s kverem muze byt nemehlo, stejne jako chal s kverem.
Kdyz uz mam nekoho bodnout, udelam to nejdriv tak, ze dostane strenkou do drzky, pak to teprv otocim a pujdu po ramenou, a kdyz nepujde jinak, pujdu po krku a xichtu cepeli.
Chran Buh.
DOst sakra! Proc se posledni tyden bavime o ublizovani lidem, pro me je to bezva, vsichni uslysi vsechny moje hrubejsi histirky, ktere maji spolecne jen jedno: vzdy jsem se nejakym zpusobem bal, snazi lse to okamzite nejak vyresit, utikal... a kdyz bych nemusel, tak si je nezopakuju, pac mam predstavivost, a myslim, ze jsem sakra rad, ze ziju.
Na kone jen v neprustrelne veste [chranice proti polamani], na demosku ve veste... do bitky NIKDY DOBROVOLNE, a po ciganatech nestrilim, ani kdyz maji nuz.