• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“

Kurvu a intelektualku uz jsem nasel: ja jsem kurva a ona je intelektualka. Ja mam rad takovy, ona zas makovy. Oba mame radi lidi, kytky a zvirata. Ovsem v ruznych pomerech. Ja se jmenuju Tomas ona Adela. A k tomu nam dobomahej -uh.Arrakis učí filozofii nože - uřízneš to, co není dokončené, a řekneš: "A teď už je to dokončené, protože to konči zde." ~ Princezna Irulán : Sebraná rčení Muad´Diba Neávist k duševnímu sebepozorování. Dušespytné analýzy, jako: Včera jsem byl takový, a proto jsem dnes takový, a to proto. Není to pravda, vůbec ne proto, anebo proto, a nebo takový ani makový. Klidně snášet sám sebe a neukvapovat se, žít tak jak je třeba, neobýhat se jako pes. ~ Franz Kafka : Aforismy
    "Není škoda ničeho, co už je pryč. Škoda je nynějška a dneška, všech těch nesčíslných hodin a dní, které jsem ztratil, které jsem jen strpěl, které mi nic nedarovaly, ani mnou neotřásly."
    ~ Hesse: Stepni Vlk
    Proste blazen co si zo sveta aj sam seba robi legraci, zabava ostatnych a neriesi problemy. a par krat to uz bol taky hundrajuci zobrak, mumlajuci si svoje pravdy, sediaci s flaskou jabcaku
    ~ Hiena
    [[CyberPunk]] -- [[ Overdrive’s HomePage ]]

[[Book Depository Bookstore]] -- [[I-Ting]]

[[ TagZ: ToDo, GoTo, HowTo, Linux, Comix, sex, punk, cyberpunk, politics, human rights, woman rights [specific], violence against woman, rape, doxx dox, haxx, musick, tech, text, blog, book, ostrava, urbex, IRL, IRC, hackerspace, POMOC, BTC suxx, propaganda war, dezinformation, alternative facts, guns, knives, survival, [everithing is] INTERESTING ]]

Internetová jazyková příručka

http://prirucka.ujc.cas.cz/ - 62 tisic slov!!
    rozbalit záhlaví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Tohle me stve, ze je to trochu jako VR. Existuji fakt uzasne kousky techu, ale dik patentum (a to Musk oupensourcuje hodne), tak veci, ktere by bylo uzasne rozsirit, stoji a padaji s jednou firmou/egem.

To mas treba Thunderbolt.

Pac to Intel zpoplatnil tak desive, ze to nikdo nechce platit, mame sice desne zajimavou a vychytanou sbernici, ale meli ji deFacto jen Mac a nejake top modely notebooku, takze misto toho furt vymyslime kolo v podobe ruznych USB x.y

Myslel jsem, ze nez si udelam ridicak, budou auta s AI a baterkova + elektricka infrastruktura naprosto beza... no a misto toho je to furt Tesla.

Ja bych chtel asi cokoliv, co vyrabi, ale je to jak Apple. Uz 10 let ty notebooky fasuju a nechtel bych jinak, ale kupovat to, to by pro me bylo dost neunosne (slo by to, ale nikdy by se to nedostalo na seznam priorit a ani bych tudiz nevedel, jak je to super investice).

Chvili jsem ted Teslu nesledoval, dal jsem prednost SpaceX (a stejne jsem prehlid Muskuv Vlacek)... takze nevim, jak moc se posunuli, ale predpokladam, ze furt to nema konkurenci a zaroven toho (vc nabijecek) nedelaji dost a za snesitelne ceny, aby to nekdo bral jako konkurencni prvek a soutezil s nima... coz je skoda.

A ze by se to mohlo pohnout, pokud svet zbankrotuje :/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Snazim se, ale jen kdyz umozni finance.

Nejvic se to projevuje asi na aute.

Chtel bych:
    Tesla Roof + baterii v dome + long range Tesla Model 3 (pohodlnejsi nez performance a ten bych nevyuzil). Tzn jezdit tou Teslou, ale dobijet si ji zejmena vlastni elektrinou ze strechy.

Ale nemam nic z toho a jezdim Oktavkou, protoze na predchozi neni.

Tim si nestezuji, O3 mi staci a i tak jsem vdecny za vsechno, co mi bylo umozneno nakoupit.

A cim jsem starsi, tim vic si preju "hlavne to zdravicko" (39 let mmnt).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GILHAD: To zas vona jo ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ehm

GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: A taky odhackovava? :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Guru Adela ;)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Mind the t-shirt!

Aneb Doge Coin for living ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Guru Jara :) taken by yoga guru Adelajka

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Prsi!!! Po 3/4 roce,akorat furt malo :7

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Finale testu te konvice:

Dobra konvice se pozna tak, ze pri nalevani nebrinda.

Omlouvam se, nalevam levou rukou, pravou fotim...

Nebryna!

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jinak z chilli viet nam a korea... oni maji chilli, ktere obecne VUBEC nepali [resp. je pod moji rozlisovaci schopnost palivosti], ale hrozne dobre to voni a chutna a zaroven to hodne dobre barvi. Idealni do ruznych kvasenych veci, nebo treba na grilovacku, kde jsou i zeny a deti...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: to je dobra sada.... uz jsem si zvyknul, ze jsi jeden z "power players", ze? Tedy najdes si, jak to funguje, a pak si z toho vyberes top of top.
    Mam nejakou obdobnou.
    Ja to s chilli mam tak, ze za kazdou cenu nepotrebuju, aby to mastilo [aby to palilo]... me chutna, kdyz to chutna po paprice, a chca nechca, kdyz mam clovek trosku vydrz, tak kazde chilly chutna ruzne. Nejsem z tech, co potrebuji over 1 000 000 SHU, spis z tech, co bavi ochutnavat.
    Mam vcelku dobre zkusenosti s kramkem Burning Lips aka https://paliveomacky.cz/

Me treba hodne chtnaji ruzne veci z produkce statu, co o nem nikdo nevi, ale jmenuje se Belize [akorat uz tam taky neni az tak mir, jak bejval, coz je MOC skoda, pac to bylo jedno z mist, kam bych chtel jet do LatAmer na dovolenou... jeste predloni]

Me treba HODNE chutnaji veci z produkce Mary's Sharp... oni nedelaji extreme palive veci, nebo resp-nemel jsem nic, co nesnesu [coz uz kolem tech 1 000 000 SHU je, uz tak od 400 tis SHU to ma... yeah but pouziti.

Kazdopadne me treba hodne chutnaj ruzne texaske varianty [jsou v tom pecene svestky a hrusky], ale ty jsou takove... kourove, a ne moc palive.

Pak mi chutnaj varianty, kde nejsou rajcata, pac ta poziraj hromadu chuti, smradu a podobne [viz zajic na timianu a rajcatech... rajcata na sezrani smradu zvere, timian k dochuceni... plati i kdyz se pes vyvali v rybe, da se vydrhnout v rajcatech/kecupu, aby prstal srat smradem]...

Takze za me z tech, co nejdou po palivosti treba Mary's Sharp, a obecne produkce statu Belize.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jasne, psal jsem Harellovi, ze bych chtel videt videa s vestou, proti ruznym zbranim... neni nad to, zeptat se, a pak najit, ze takove videa uz delal.
    jde o to, ze neverim v palne zbrane jako osobni ochranu [viz scena s kamenem a Vahem, a je jich vic]... ale HODNE verim v neprustrelnou vestu... jenze....

tak uvidime:

3A Body Armor vs. 5.56 Nato and 7.62 x 39
    https://www.youtube.com/watch?v=6JwlzR5nPFw
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Zahradniceni bych nestihal. Uplne mi staci tohle, akorat tomu clovek musi obcas pomoct ven stouchanim. Byl bych i rad za tipy na pripadne jeste zajimavejsi sady.

Dárková sada chilli koření
    https://thechillidoctor.cz/chilli-akce/81-darkova-sada-chilli-koreni.html

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Muj pes odpociva... jak jsem psal, ze to zvire je naprosty maniak v tom, jak posklada svoje telo pro splneni ukolu. Tak tohle je “ulevova poloha”, tedy lezim pohodlne, a i kdyz se pobleju, nebo mam potiz se zaludkem/srdcem, tak tohle mi pomuze (ulevova poloha je terminus technicus... v ruznych pripadech ruznych problemu je ruzna, je to i sekundarni diagnosticka metoda... co pacient dela, aby mu bylo lip, vede k infu o tom, co mu vlastne je).

Kazdopadne tohle je pohodlny zpusob spani podle meho psa...

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Mozna. Nemam (a nevim proc), ale pravda, mam stipacky na draty.. potiz je: chci aby mi ze sandalu nekde mohla trcet dratena ostruha? (To jeste vychytam, ale)... dalsi vec je to, ze ta svine dratena je dopice lanko... kdo strihal i jen lanko od brzd na kole... vi, jak moc se u toho napicujes, udelat to ciste a poradne, bez velkych pakovek/hydrauliky (mmchodem muj oblibeny princip: dupnes si podpatkem, a dik nestlacitelnosti kapalin, stejnou silu muzes prenest na daleko vetsi plochu... hezke, uzitecne.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pokud nekdo sazite chilli, tak vezte, ze tohle je vysledek 3. roku pokusu:
    - 1.rok: nejlepsi kusy mi sezralo nejdriv stene, potom slimaci - z 40 sazenic zustaly 3-4
    - 2. rok : prvni sadba zmrzla (na konci Kvetna!!!); z 30 sazenic zustalo 10, z toho dokvetla a plodila 1, a byla naprosto nepaliva
    - 3. rok - kvuli karantene v miste, kde mam zahradu, z 40 sazenic prezilo 6, zbytek zmrznul (pravda v dubnu :/ ) a to jeste nejsme na konci (zustava uz jen cca 100 dni)

Tohle jsou letosni nejhezci kousky, a protoze jsem peclivy zahradnik, muze kterakoliv z nich byt cokoliv, od 7 000 shu (habanjero) az po 1 500 000 shu (peprovy sprej, scorpiony, v mem pripade mozna Jigsaw)

Takze si drzte klobouky, a chcete-li poradne chilli v CZ, vyrobte/kupte si sklenik... dobra rada nad zlato (dyz by mi nekdo chtel darovat sklenik,....)

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Nuzky na plech ?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: shit! Mu z toho vysla 92f :// ;]]]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mmchodem tenhle audit je poprve, co se s nekym vlastne bavim o zbranich... ani s lidma, co jsem s nima chodil strilet se to nedelo. jedine s lidma, co jsme s nima hrali shadowrun, jenze to je jine, kdyz pak zkoncis s tim, ze ti lidi nepoznaji zebricek od jitrocele, a neumi uvazat jediny uzel, tak to snizuje relevanci cokoliv receneho,.... z obou stran. balisticke tabulky nevermind
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam