OVERDRIVE: Z komentaru:
Review from tesco.com
5th October 2018
Not many foods nicer than British lamb & homemade mint sauce. My mum taught me the old fashioned way of making mint sauce..chopping the mint with sugar & spring onions then adding a splash of pickled onion vinegar yummy. Have to say Tesco finest mint sauce is lovely. Tastes of fresh mint, not too sweet & looks homemade with plenty of mint in it. An excellent choice to go with a lamb dinner.
U nas to maji v takove te cerne edici, jak maj fakt ty britsky a indicky chute (treba chipsy s octem a cibuli... no kdo nejedl fish (& vinnegar) & chips, ten nepochopi, ale pokud podobne jako ja (ano, furt se povazuju za jude ac jim prase, a furt se povazuju za vegetariana, ac jim domaci maso)... pokud jako ja mate radej divny mado, jako treba jehneci, zverinu a kde co, kdy vrchol je samo dobra krava (ale to se u nas chova fakt malo, zato Sloveske ovce byly dostupne docela dost)...
Proste Anglicke chute... to nevysvetlis. Vypekane maso s korenovou zeleninou po 15h na pomalo = gravey. To nevysvetlis.
Rybu zabalenou v novinach (to uz dnes moc nevidis), namoconou v octe s hranolkama... nevysvetlis
Mentolovou omacku na jehneci... nevysvetlis
Konecne ani pintu Guinesse obohaceneho o dvojty gin nevysvetlis (jmenuje se to Dog Nose, pac to je studene jako psi cumak, ale stejne prijemne)
Ono vlastne blbe se vysvetluje i grog, coz je hrebicek, skorice, horka voda a rum, a pokud mate, tak nesolene maslo (ja davam i solene, nebo i dobry olivovy olej)... zahreje a funguje proti smrti.