LAUNCHER: [mam dnes zas dalsi koukani na videa mezi ticketama, a on jich ma FAKT HODNE].... Vis, jak jsem tady psal, ze me desne sere to, ze moderni hadry
a] susti
b] jsou propalovaci?
Takze b] jsme si vyjasnili u rukavic, ono to ma i c] zkus spadnout v gore-texkove vetrovce z 600 kawasaki, tak, ze ji povesis na strom, a bejt potom vicemene celej... takze za me... kuze [pripadne na motorku teda neco s implantovanejma chranicema, kordura nejhrubsiho zrna a tak... na motorku bych dal prednost plastum, to zas jo]
a] susti --- on tady o tom mluvi, a mam presne stejnou zkusenost... ja "lovim" jakoze jak tomu on rika "deer stalking".... delam to hlavne kvui neobvyklym druhum [aspon u nas], sel jsem po vlcich, cekal jsem 3 tydny na rysa, srny me az zas tak moc neberou, pac obvykle nemam chut zabit, a kdyz jo, zakrmim si je, a pak je klidne prejedu nakladakem se svetlometem vepredu... nicmene cekani na rysa bylo ZASRANY PEKLO!, ktery jsem si navic uplne nega posral, pac jsem mel goretexovy hadry.... nevermore... to, ze je to ta nejmin elegantni metoda, proste kampovat, zakrmovat na regionu, nechat si tam kdyztak pohybove "pasti", na ktere jsme v dany moment fakt nemel prachy ani zkusenosti....
Dal jsem jej, nekde mi lezi [velmi spatne nepouzitelne fotky], ale videl jsem jej... byl jsem o nej kousek, videl jsem zivou divokou kocku. A stalo me to 3 tydny zivota, a nebyt sustivych hader, mozna bych mel i dobre fotky.
S vlkama je to lepsi, jsou teda taky mega plasi, ale uz je to lepsi, pac jsou ochotni chodit i do lidskych pachu, coz je treba peklo na snehu, pac necekane... voda drzi pach daleko lepe nez jine materialy [mmchodem proto je taky blbost utikat pred stopovacimi psi nejakym potucnkem... existuji psi, kteri daji mrtvolu 60m pod hladinou zavarenou v barelu s kyselinou, ktery v sobe ma jedinou dirku, videl jsem psy, kteri me dostopovali 2km chuze potokem proti proutu po 3h, naprosto v klidu, sam jsem figuroval v mnoha prilezitostech, a nejbezpecnejsi je byt vysko, pac pachy typicky klesaji a u zeme je vezme neco pryc, byt hluboko moc nepomaha, i kdyz to taky trochu mate...]...
vlci jsou odvaznejsi,... chodi i na odpadky... rys na mrtvou a napachovanou cloveke... vubec, proto nejde dosgt dobre zakrmovat, musis zakrmovat sekundarne, a udelat mu teritorium... ale je pravda, ze jsem o tom nic necet, je to jen ze zkusenosti....
kazdopadne ZPICENEJ GORETEX NECHCES [a kdyz, tak jako podsivku bundy z kuze]....
Ale jdu se dokoukat na tohle:
Five tips for successful deer hunting.
https://www.youtube.com/watch?v=OcYNHLWnPsk