LAUNCHER: Ja jsem nechtel rict, ze jeho lovecke zkusenosti jsou nejak zasadni, prave na nej koukam jako na zabavny serial, ma dobry hlasky, dobre uvazuje. Ale jinak je mi vetsina infa k hovnu, resp. neco mi to potvrzuje, neco ne...
A vzdy v kazdem videu najdu nejaky hint.
Ja nejsem lovec, ani nahodou, spis jsem si to vzdy daval jako cil, proc chodit do lesa.
Vlci a srny jsou vcelku jednodusi, na prase jsem nikdy necihal.
Kocka byla hrozna.
Me to susteni vadi i osobne: neslysim, slysim sebe.
To mi pripadne jako extremni problem, kdyz mapuju revir, ktery si pak chci hlidat. Lovim hodne sluchem, ziskavam z toho treba i cetnost vyskytu neceho, co jsem ani nevidel, posloucham ptaky, at uz jako uvolnujici zazitek, nebo z duvodu upozorneni na neco.
Pokud znas svou krajinu, vis, ze tady mas napajedlo, tady mas krmelce a lyzy... dobry.
Ale ja chodim umyslne na mista, ktera neznam, abych vedel... treba jak jsem daval tu uhelnou haldu s rybnikem (kde je hromady uhli i na povrchu, pac to neni vycistene), byl jsem v podstate jen na prochazce a pritom jsem po sluchu nasel lan, bylo slyset jak daleko je lidske osidleni (psi a kohouti), po sluchu jsem nasel zajice, o chvilku pozdej jsme vyplasili srny (jsou to trouby ;)
Vadilo mi us jen to, ze vedle me jde adela a dela zvuky nohama, pac mela umele obleceni, sel jsem kus pred ni, pac me proste rozciluje, ze se trou ruce o bundu a hvizdave to susti.
Tak to cele myslim.
Navic na 400m je pro me desive daleko, to nepovazuju za “ulovek”... jak rikam, ja zver nezabijim, ale treba kus mam nastrilenou na 60y, takze 400 je pro me uplne jiny sport...