shit, celou nco jsem nespal, ne, ze by to bylo neovykle, ale tuhle noc jsem nosil 32,72kg psa ven se vycurat, pac se nemohla postavit na zadni nohy a jecela... uz to ma cca 14 dni, ale myslel jsem, ze to bude dobry, no nebylo... zla noc, krom toho, ze jsem neco zleho sned, nebo to bylo mozna ze stresu, ze muj nejlepsi kamarad ma FAKT potiz, na tohle barzojove umiraj... zitra narkoza rentgen s lumbalni punknic nejakeho markeru, ktery je videt... jo, pristoupil jsem na to, pac je to dobra klinika... asi se prohnu v ucte, a nejake zbrane a jine picoviny pujdou stranou, ale nevaham...
nic co od teto chvilie napisu z zitra do vecera, tak nema zadnou relevanci, mam kruhy pod ocima takove, ze uz jsou fakt videt, proste zla noc [a par predtim, pac ja moc nespim, i kdyz jsem pres den dost zivej]... jsem uplne down...
pac jsem nemel morfium a herak ji nestrelim, pac to je do zily, ne do svalu [je v tom kyselina, pac to neni heroin, ale jakysi shit, a ve svalu to nemaka, a bez kyseliny uz vubec]... zkoncil jsem tim, ze jsem psici ozral 98% denaturakem, aby presta strasne zrvat...
dnes uz mam prasky s opiaty, pro ni.... sam bych si nejaky dal, potrebuju jit spat, ale vi se, ze po spatne davkovanych opiatech makaz 4 dny v kuse... ani ji jsem jej nedal, aby nezacala behat jako normalne, a neposkodila se vic, ale kdyztak v noci... jdu spat, a jsem uplne mimo... asi jako kdyz nosis 30kg kamose, kterymu odeslo neco na pateri na hajzl, a celou noc ti breci na rameni...
dobrou a do zitra me ignorujte... psat umim, a musim, ale ne vzdy je to dobry napd