Mmchodem tohle je to pouzdro na victorinox nomad (a obdoby, ja vyvrtku proste potrebuju), ktere “do the difference”...
Bez nej by ta kudla nebyla 18/7/365, s nim? Nosim na opasku ten nuz jako tool, ktery mam fakt furt (a to i kdyz se mi nechce sahat pro kuchynak) a zaroven nosim i jine noze: roubovaci, rybarske, delsi cepele pri moznosti mrtve zvere, moru na bylynky a koreny... proste nuz o kterem na pasku nevis, ale on tam je... nemuzu ani spocitat, kolikrat jssm s nim spal vs spacaku, nechtene plaval, ale i dorazel kozu (!!!! To bolelo, neni to na to vhodna cepel) nebo slepici (taky ne vhodna cepel, slepice ma neobvykle tuhy krk, lepsi utrhnout hlavu, nebo sekera, noze to moc nedavaji)
https://www.buckknives.com/product/110-folding-hunter-black-leather-sheath/0110-05-BK/
Sorry, vim, ze to nikoho moc nebude zajimat. Ani ma obsese, ani to, ze pouzivam rybicku. Holt ten nuz miluju, a krom dcery Male Hyeny, je tohle velke memento, a vzpominka na Velkou Hyenu. Hromada let, a na rukach hovna i krev. Co uz.