Jak jsem rusofob, tak nejlepsi polivka je borsc, za a) to nejsou zasny sracky typu z vajicek jen bilek, zloutek vyhod psum, za b) trva to stejne dlouho jako consome, taky potrebujes dobry vybvar, ale nakonci neni voda, ale “gulasova konzistence”, ktere kdyz das misku, dolozenou v dobrych dobach smetanou, tak polivka je vsechno, co za den potrebujes snist... zadny odpad, sice taky srani, ale nakonec je to polivka. Consome po 10h je proste to same, co dam z kostky bujonu za 3,-; jako dobry, pokud to chci strilet do zily, k jidlu nic moc, proste polotovar na kterem upeces husu, nebo z toho udelas polivku.
Tzn. Den testu ve zmyslu “nejlepsi vyvar na svete”, vysledek = hodil jsem do toho vsechny zbytky, bez kosti, nakrmil tim Miu, sebe a psy, a az prijede Hyena, budu tvrdit, ze tady nejela 4h trouba a 6h sporak, ale byli jsme venku, coz je navic castecne pravda... fuj. Francouzi umi jen jednu vec: prohravat valky. Amen!