SPECZ: mmchodem ja na ty spolecny sprchy nejak nejsem, ale v minule firme jsme meli 4 po dvou na kazdem patre. Tam kde delam ted, tak jsou jednu, na prizemi, odhadem pro 100 lidi daneho pohlavi.
I kdyz jezdim na kole do prace, resim to jinak.
Ale kolegove byli holt smutni, ze jim zakazali sprchy a posilovnu.
Me zas sralo, ze po dobu celeho akutniho Ovidu, tak kolem naseho baraku behaly stovky lidi bez rousek “uch, ech, huuf, haf” musim si zabehat, ugh ugh, prst do zadku, a jeste druhy (nic proti tomu!!!).
Kazdopadne kdyz by to byl mers nebo ebola, jsem zavrenej v kriminale, nebo mrtvej, pac sporovci, ktery nutne potrebujou valku (no sak ona prijde, jen se nebojte)... pac je proste dulezity si jit vyhonit na verenost, samo bez gumy, sak koho sere hiv.
Vetsina lidi mi okolo me pripominala fetaky, co si napali do zily, a pak zahodi buchnu do travniku. Se vsim vsudy.
Tak nejak proto nechodim do bordelu, proto nebeham v parku a misto dolu, faram pres vpn, kde to jde.
Za me: zmrdum bych zastavil privod vzduchu. Jenze pak by z toho byla genocida, prej.
Tak cekam, az vymrou blbci sami. Coz se Bohu zel, nestane, svine a idioti se rozmnozuji taky a navic vrana k vrane...
Mozna se i svezu, co ja vim. Urbexu a lokaci na prochazky je v okoli dost.
Uf uf uf, beham tedy jsem!