OVERDRIVE: Oh shit! Zapomel jsem dodat, ze v zakladu je idealni cerstve namlety pepr.
To funguje i jen na meloun (tam je dobre dodat sul, u cerveneho), nebo na ananasove platky...
Funguje jako priloha k lahvi vodky, podobne jako maslova ryba, chobotnice ci olyhen susena, pripadne kousky jesetera v oleji.
Vodka se samozrejme nezapiji. Zajida. Ideal je slane, mastne, ale intenzivni koreni funguji taky. S tim, ze vodka se nepije studena, ale spis ta domaci. Krom Smirnoff a Absolut u nas clovek spis nesezene neco, co je fakt vodka.
I kdyz: mozna mi to nekdo omlati o hlavu, ale pit jde i Prazska Vodka. Jen je nutne pocitat s tim, ze je to ruski vodka, ne finski vodka, takze samotny alkohol ma chut, neni to proste lih.
Prazska se u nas jako jedina levna dela totiz z obili, ne z brambor.
Vodka jde samo palit i z chleba, taky z kila cukru na kilo hoven. Neni to zadnej uslechtilej gruzinak, ale zas z Araratu boli srdce a ego, z vodky si clovek hezky pobreci, a druhy den muze treba jit resit problemy.
Snad krom jedineho: alkoholismu.
Ale to uz je jina pohadka.