Ty rusky pisnicky, co sem ted davam, to je tyvole Dalibor Janda, Per Muk,... odpoved na Depeche Mode?
Ja je nikdy nemel rad, i kdyz Janda a Muk byli oba tak nejsnesitelnejsi z 1985 - 1995;
Kdyz se koukas na film, kde si tohle cpe do discmana (kteryho jeste nekde mam, kdezto walkmanu upadly dvirka a pak se zkurvily i ty oranzovy sluchatka, ale neco jsem se z toho naposlouchal muziky)... a cely ten film vypada jako Rusko 1990, nebo cesko-slovensko 1993, dava mi to uplne jiny vyznam.
Zvlastni.
Kamaradka, vlastne bejvalka, narozena 1998, tak mi onehda rikala... tyvole, ja sem se narodila v dobe, kdy se nosily nejhroznejsi hadry, kapsace, mikiny s kapuci... zaskocilo mi povo, ktery jsem honem strcil do klokanky, nebo do cargo kapsy, zakopnul jsem ve svejch DC, ckach, a zacal se hrozne smat.
Pak jsem ji do Koss Porta Pro pustil Amona Tobina - Slow, Chemical Brothers - dig your own hole.
Sli jsme po parku, a ja si jednou za cas uliznul ciro.
Ona mela na sobe vypasovane kalhoty mrkvace, ledvinku v reflexnich barvickach, klice na karabince...
Dopil jsem to pivo, a uz jsme si jen kopali do plechovky.
Nerek jsem ji nic, ona nema rada, kdyz ji clovek neco vysvetluje, pac je ji chvilka a vsechno vi a zna, ta moje fazola ;)