EVELINA: ted uz jo ;]
uz mi to nekdo rikal, ze bude nova deska, ale nevedel jsem presne kdy.... jak jej sleduju na spotify, tak vzdy, kdyz se ukaze neco noveho, tak to hned preposloucham.
zatim od Time out of the mind [coz je fakt jako nesmrtelne a navic comback jak krava], tak se mi nejvic libilo Roling Thunder Review, stare odhadem tak 2 roky? mozna rok, kde jsou veci, ktere se "najednou obevily" z pocatku jeho keriery [Rolling thunder review], kdy nahral vzdy nekde s nekym neco, pak zmizel i s kotoucema a nikdy uz se nenasly [ferovej typek, ze?].... no tak tohle jsou snad nejlepsi verze pisnicek, ktery v te dobe hral.
je to az divadelni, jakoze podle toho, kde je to nahrane, tak pouziva akcenty a specificky jazyk mista, hudebne je to dost tvrde, ale s asi nejlepsima muzikantama, ktery na danej track sli sehnat... doporucuju.
libi se mi od nej tak kazda 3 deska, mozna kazda pata, ted ... ale posloucham je vsechny, a tak nejak furt, pac to ma tolik rovin a vyznamu, ze staci vyrust o mesic, a ve vetsine pisnicek je zas neco jinyho.... navic je toho tolik....
to mam rad, desne me sere, kdyz nekdo udela jednu dobrou desku stylu "furt do okola az do omrzeni" a pak zanikne...
taky proto jsem docet celeho Zaklinace, cele Hlidky, celou Dunu atd.... proste se mi neche vystupovat z neciho sveta, dokud fakt nechapu wo co mu kurva go ;]