• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Goroděckij…, proč ty tak nemáš rád jednoduchá řešení?“
    „Maj zpravidla komplikovaný důsledky,“ odvětil jsem.“

Citace z knihy
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvole, Smislo Valutsinacie, nebo jak se to spravne rekne. Uplne neznama kapela, no kdo z vas ji zna, takze maji jen 32 tisic posluchacu mesicne, na spotify.

To by me zajimalo, kdo to ma, z nejakych ceskych kapel... zas jako The Beatles maji 23 milionu/mes, Lennon 7 mil, a Harrison kolem 6 mil.

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: Nebezpecenstvo prehltnutia!

Choking hazard.

Jak uz to spolknul, tak uz dobry, holt bude srat kostky, dobre mu tak ;))
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A pokud vas bavi rustina, tak tohle znam uz asi 20 let dik sorbakovi. Mel jsem to pak jeste i na kazete, a je to fakt cool SKa, sprosty je to jak dlazdic po vejplate, a muzikanti jsou fakt dobri.

Zpevak uz par let tanci s pani Putinovou... doporucuju.

Z kazdyho jazyka se prvni uci nadavky, tak tady jich je ;)))

Ленинград - Дачники (Альбом 2000) HQ ✓
    http://www.youtube.com/watch?v=glHU4YVfFk0
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To jsme, vsichni, kdo jime maso. Jen ti, co nepristoupili na Smlouvu, tedy maso maji zdarma, jsou proste paraziti. Hezky.
    —

„Takže upíři vlastně nejsou šelmy,“ řekla Olga. „Jsou to pasáčci. Pasáček beránky jí, ale má je rád, ochraňuje je před vlky, stará se o své stádo a pomáhá mu rozmnožovat se.“

Citace z knihy
    Šestá hlídka
    Sergej Vasiljevič Lukjaněnko
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: NASCAR Cup Series Dixie Vodka 400 race at Homestead-Miami Speedway.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A ne vsechny kvety musi nest ovoce. Adela chtela muskaty, no, stara se o ne jak o orchideje. Kaaaazdicky den, neco si k tomu i nacetla, a tak... ale nekdy je poznate i po kvetech.

Jen s muskaty jeste nejsem uplne kamos, bud je to odrudou, nebo tim, ze v zime byly ve skleniku a nezimovaly, ale kvetou nadherne, jen asi chtej sestrihnout, nevim, pochopim casem, bude-li mi dan, jako ostatne vsecko

SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Zatim jsem videl pulku. Ted se vracim s malym ze spitalu, ten pitomec si narval kosticku lega do nosu tak, ze nesla vyndat. Endoskopem videt nebyla, a nez jsme se dockali ve fronte na rtg tak ji stihl spolknout :-)
    Hlavne uz se mu neco podobnyho (s identickou kostickou), uz podarilo pred cca jedenapul rokem, akorat tenkrat mel mensi nos, takze nezapadla tak hluboko a nejakym ostrym hackem to z nej tenkrat vydlabali. Pretrhnu ho jak hada :-)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ: jo to by mohlo sedet, on uz predtim rika, ze delal “sekretarku”...

Koukam, ze na film jsi kouknul, dobry ne? ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SPECZ:
    ANTRAX:

Souhlas, a jsem rad, ze jsem chvilkou rustiny aspon nekoho potesil, ja se bavim vyborne.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes me dostal Pizi. On seka travu, ja zalivam, abych uvolnil sudy, bude-li prset.

Ukazuju mu, kde jsou jake ovocnany (na dlouhou trat). A on zacne s kouskem biblickeho citatu z Matouse.

Porad jsme oba na zahrade, a nez mi dojde baterka, ten citat je cely takto... (zalevat se zlomenym zebrem a rukou je tezke, ale koukat na ptaky, a videt zrat ovoce, je hezke):

Matouš 7:16-20 B21

Poznáte je po jejich ovoci. Sklízejí se snad hrozny z trní a fíky z bodláčí? Tak tedy každý dobrý strom nese dobré ovoce a špatný strom nese zlé ovoce. Dobrý strom nemůže nést zlé ovoce, stejně jako špatný strom nemůže nést dobré ovoce. Každý strom, který nenese dobré ovoce, bývá vyťat a vhozen do ohně. A tak tedy: poznáte je po jejich ovoci
    ANTRAX
    ANTRAX --- ---
    OVERDRIVE:

Jé díky. To se hodí :-D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: nn, je tam " v štabe" - na štábu :-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Na to je dobrý pouštět si filmy s titulkama v jazyce kterým se tam mluví - rychlejc si "napáruješ" text/výslovnost - a totéž muzika - pouštět si to a k tomu si souběžně číst text ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kin-Dza-Dza is something like an advanced cyberpunk film. It's a lot about people and social structures which on the planet of Pluke of course have many parallels to our society. It's a very funny movie, but it's also a melancholic movie with great philosophical sense.

Kin-dza-dza! - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kin-dza-dza!?wprov=sfti1
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zeby? Yaga, terror temneho lesa?
    Recenze na filmy, pred shlednutim, nectu, tak nevim, ale potrebuju/chci trenovat jazyk, tak si rikam, ze kouknout se na nejakou moderni verzi meho nejoblibenejsiho.... bubaka/poloboha/demona.... no, treba to bude zajimavy (a treba i sehnatelny. Vyhoda ruskych filmu je, ze je maj casto, vcelku bezostysne, na youtube, akorat bez titulku)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ty rusky pisnicky, co sem ted davam, to je tyvole Dalibor Janda, Per Muk,... odpoved na Depeche Mode?

Ja je nikdy nemel rad, i kdyz Janda a Muk byli oba tak nejsnesitelnejsi z 1985 - 1995;

Kdyz se koukas na film, kde si tohle cpe do discmana (kteryho jeste nekde mam, kdezto walkmanu upadly dvirka a pak se zkurvily i ty oranzovy sluchatka, ale neco jsem se z toho naposlouchal muziky)... a cely ten film vypada jako Rusko 1990, nebo cesko-slovensko 1993, dava mi to uplne jiny vyznam.

Zvlastni.

Kamaradka, vlastne bejvalka, narozena 1998, tak mi onehda rikala... tyvole, ja sem se narodila v dobe, kdy se nosily nejhroznejsi hadry, kapsace, mikiny s kapuci... zaskocilo mi povo, ktery jsem honem strcil do klokanky, nebo do cargo kapsy, zakopnul jsem ve svejch DC, ckach, a zacal se hrozne smat.

Pak jsem ji do Koss Porta Pro pustil Amona Tobina - Slow, Chemical Brothers - dig your own hole.

Sli jsme po parku, a ja si jednou za cas uliznul ciro.

Ona mela na sobe vypasovane kalhoty mrkvace, ledvinku v reflexnich barvickach, klice na karabince...

Dopil jsem to pivo, a uz jsme si jen kopali do plechovky.
    Nerek jsem ji nic, ona nema rada, kdyz ji clovek neco vysvetluje, pac je ji chvilka a vsechno vi a zna, ta moje fazola ;)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ty skazl, v gorode sila.
    Niet tak, v gorode slaboj. (Sorry, prave jsem vyspoiloval cely prvni dil)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Aha, a on ten herec uz nezije. Pokud to chapu dobre, tak s celym stabem zkoncil pod lavinou.

Tak Sladko spi, brat!

Как прощались с Сергеем Бодровым
    http://www.youtube.com/watch?v=CbfaK245uEg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam