FRDK: Neco s tim udelame. Ale minci mi das.
Mam nozu nekolik vysokych desitek, kdyz tady das filtr na “img src”, tak najdes aktualni zabo-kuchadla, co jsem nasel pro uceli foceni.
Zrovna lezim na posteli a na zdi v pravo je kukri, v levo pak muj prvni nuz od mikovu, co jsem jej dostal na tabor od nasich. Tak v 5-6 letech? Nevim.
—-
To hadani: doba je zla. Nasi me taky odmitaj videt, boji se nakazy. Adlina mama je lekarnice, teta doktorka (plicar) a babicce je pres 85, a ani jedna nezalezla. Lecitele lecili celou dobu, babicka rekla, ze umrit stejne musi, a ze kvuli tomu nebude lezt kanaly.
A zaroven jsme se dohadali s Adlinym bratrem (ktery dal nakazene decko na hlidani babicce, ktera onemocnel, sice chripkou, ale v 65 ji nakazil na zacatku covidu chripkou, vedome, picus)... takze jsem jej taky zle serval, a on uz 4 mesice dela Adle psycho.
Proste to je napjate, konecne, viz ta citace Camuse, ten Mir.
Jak rika kamarad: tvrde drogy brousi charakter.
Da se to pouzit i na jine intenzivnosti.
Samota taky nepomaha, vyhozeny rameno, ponorka,.... taky mas temnotu v sede kure ne? Co vim, trpis taky depresema. Co vic bys chtel.
Maximalne tak ted ohnout ego, vzit par minci a platit za noze ;)
To se stane. Jsem na tom podobne. I kdyz se nehadam, ja se rovnou rvu. Uz skoro mesic nenosim doma po kapsach nuz a nejsou ani nikde po ruce, musis pro ne pres dva pokoje (taky proto, ze mi Mimino zkurvil japonskej kuchynak, ten blb tim asi otevrel konzervu, takze mo ohnul spici noze za 3000,- o 20 uhlovych stupnu. Samo “to udelala Adela, ja tu ani nebyl”.... proto nemam doma po ruce noze ;)