SPECZ: dam si az dorazim existenZ, spis rano... ted si musim honit pero u revolveru, ktery se zacvakava zubnim mustkem, a jeden zub je zlatej.
tyvole, jak ji vylize ten bioport... a Adela usnula... to nezachapes. hlavne, ze musi byt v 6 rano v praci aby po 12h ji porad chybely hodiny, aby mela hotovou osmicku.
asi ji naridim, aby byla pice zenska v domacnosti, zacinam tech urednickejch sracek k hovnu mit dost.
bude varit a tahat mi domu sitovky s rumem, jinak ji zacnu mlatit.
to nepochopis. kazdy den stava v 5, a v 7 je doma jak na koni, sedrena z nejakych papirovych sracek, prej tim jako chrani bezmocne nebo tak... prej chrani pravni stat a urazi ji, kdyz si delame legraci z uredniku, a ma pry plne pravo rikat ajtaci.
tak jsem ji rek, ze plne pravo ma, pac stat je asi tak stejny zkurveny bordel, jako kdejaka korporacni sit, a je levnejsi to hacknout, nez to udrzovat v chodu a pouzitelne.
dnes mam hadavou naladu, a skoro jsem cekal, ze ji zmlatim, a pak si zasukame... pak jsem zjistil, ze to jsem se spletl o 10 let
no nic, to jsou osoni problemy, aneb: pokud nechces neco, co muzes dostat jen za cenu nasili a fakt divnosti, necum na kronenberga, ani kdyz toci film o Carlu Gustavu Jungovi ;] [este, ze si nevybral frojda, tolik lubrikantu doma nemame]