• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Brecim jak decko, plivu sopel do ohne.

    To byli vsecko normalni lidi. Zadni hackeri, geekove. Proste generace pratel +-10 let.

    V Olomouci jsem potkal Zdenici a Kavku (krom jednoho, bez jmena). Jsou sedivi a Zdena je OK, ale potaci se... svhoreli jsme.

    Nekolika denni valka. Ohen, a pozvracena zahrada, sam se potacim.


    Vzpominejte nase jmena. To, co jsme rikali... prosim. Rikejte to hlavne detem.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dnes na vystave ruzi, dozvedel jsem se, ze 80% z kamaradu a pratel ze Zizkova jsou pod drnem. Ted musim uprime priznat, ze v jeden mement, asi rok, jsem mel par registrovanych gayu jako milence, Davida Koubka z Ceskeho Rozhlasu a jeho pritele Honzu. Honza v Brazilii chytil HIV, a pak se upil, uplne super muj domaci, ktery delal rekultivaci mosteckych panvi, biolog, tak sesel za 14 dni na raka vseho, dalsi kamarad basnik a malir si podriz hnaty, asi v deliriu. Coze?! Jsem byvaly heroinista, a nasel jsem novy zivot, i kdyz Boha jsem mel uz predtim, ale z tech pratel 48+, co jsem je mival rad v Praze na ulicich jako Jezkova, Krizkovskeho, Jiriho z Podebrad, nezije nikdo???

    Zpravu mi prines kamos, novinar, co dela hodne uniky od BIS: e15, Lidovky,...

    Sedim u ohne a snazim se dovolat Davidovi, vysral se na Cesky Rozhlas a stejne jako ja, zacal delat do zachranariny, jak jej znam, udelal si aspon maturitu na zdravce.

    Sedim sam v Ostrave, a vsichni moji pratele jsou .... mrtvi.

    Nemuzu se nikomu dovolT. 6 let jsem nikomu nevolal a zustali jsme 3.

    Coze?! Vzdyt to byl intelektualni vykvet prahy. Novinari, umelci, .,..


    Tyjo. Ja jsem fak ... sam?

    S flaskou? U ohne?
    Fakt neni nikdo? Za 6 let 20 mrtvych?!

    45-55 let.


    Je mi zle.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Frdk: daval jsem do dymkoveho auditu, ale, ze jsi to Ty, tak zwopakuju, a koupim Ti nejaky normalni tabak, nebo Ti dam neco z prebytku. Nekaz si zivot Krakonosovou Smesi, tabak do dymky je neuveritelny zazitek, uz jen to zkoset a treba nehodici se menit s prateli, to je proste radost...

    Prilozeny obrazek tabaku s dvounbarevnou dymkou je posledni vimo Atlantidy. Prestal se vyrabet 2017, kdy Rusaci uplatnili na Syrsky pristav Latakia (stary jako Jezis Kristus i vic, furt... Syrie je Urodny Pulmesic, tam defacto vnikly prvni zasadni civilizace historickych obdobi, a je tam vsechno, od ropy az po tabakove a merunkove plantaze a obilnice Blizkeho Vychodu, taky Kurdove, Erdogan a Asad)... proste tohle je jedna z poslednich krabic tabaku ze stareho sveta, o si jeste pamatoval Britsky kolonialismus, a tak...

    Moc mi nechutna, ale kourim jej obcas, proto vydrzel 3 roky.


    Dymky castecne po dedovi (tu dlouhou ctenarku si bude pamatovat @Sorbak, scena, kdy vsichni kourime dedovi dymky a Vasek Knapek se koupe ve vodni nadrzi v desti a 10*C, procez tam Sorbak plivne a zahlasi: Vasku, dyk jsou tam ledovce.... kabaty, kanady, dlouhy vlasy... 20-23let z5; dymka furt slouzi)





    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Jasan. Dokonce se tomu v dymkarske komunite rika Czech.

    Tahle vecicka je opravdu Ceska legenda.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Jinak objevil jsem dobrou vlastnost techle Suka Bliat hader, desne rychle to schne. Cimz se to definitivne stava moji batohovou zalozkou. Nic moc to nevazi, dobre se to pere, ta umelina se da snyst i na spani, a kdyz clovek durch zmokne, holt bude chvili vypadat jako ruskej kretenek/sportovec (eh), ale z kramu, nebo vetsiny hospod te v tom nechaj.

    Nemam zadny tyhle umeliny, i po horach chodim bud ve vojenske nebo dzinove bavlne, coz se kurva nevyplaci, kdyz chrstne, coz ted dela vlastne furt.

    Zacina tady byt Anglicke pocasi, 3x denne chcije. Poncho uz nevyndavam z batohu vubec, to nema smysl. Kdyz pocitam asi tyden pred sneznikem, tedy doted cca 14dnu, tak jsem zmoknul 12 dnu a nektere dny i 3x :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Kurva! Vim, to jsou ty druhy lazne, coz si nemuzu vzpomenout na nazev. Zary? Tak nejak.

    To jsem se Te minule prave ptal, estli si tam byl. Je to obrovsky.

    A tyhle prave pry patri Lendlovi.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    FRDK: Ten holcici je mega super, jsem velikym priznivcem kombinace dziny a tank top u zen, vic uz me fascinuje jen zenska v cowbojskejch botach, klobouku s Winchesterkou/LeeEnfieldkou a barevnou mexickou dekou u sedla, ktera prave slezla z kone, aby opravila klestema a kladivem ohradnik.

    Ja sam davam prednost vojenskym trikum s pruhy. Maji je i ve verzi natelnik, az po verzi “tenouckej svetr”

    Odesly mi vsechny boty, krom martensek a kanad, tak uvazuju, ze v ramci obdnovy vozoveho parku se nekam pujdu podivat na klasicke cerno/bile, bilo/cerne adidasky. Ale asi to vyhrajou prestige, pac u nich znam vlastnosti a zivotnost (3-5let, zalezi jak moc se s nima macham ve vode).

    Moje stara neni moc kozata, a tank topy navic nerada, ona je hippik. Dlouhe sukne, vytahana triga, sateecky, takze tam neni moc sance, snad jen klobouk a kun. Kleste a kladivo taky nic moc.

    Ale rozhodne rad uvidim jakoukoliv zenu / divku v natelniku ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Mám pro Tebe tip: myslím, že by sis měl k tomu cука блят kostýmu pořídit ještě 3stripes nátělník.
    Uznej, je boží!













    FRDK
    FRDK --- ---
    Jo! Hádej, kudyma jsem včera večer projížděl...
    (je to focené o půl jedenácté)



    FRDK
    FRDK --- ---
    Včera jsem si koupil ťapťátko. Kdysi jsem ho měl, ale je nezvěstné. Stojí pětadvacet korun.

    FRDK
    FRDK --- ---
    Stavoval jsem se do Canisu vyzkoušet ty Prestige a ty tři základní druhy, co tam mají, klasika a sport, mi vůbec neseděly, bůhví proč, ještě že jsem si je neobjednal z netu. Vyzkouším ještě někdy ty denimky, uvidím...
    Taky včera jsem se stavil do toho army shopu ve Vítkovicích a námořnické trička komplet vyprodané, ani letní, ani zimní, měli tam dvě s dlouhým rukávem, ale megaXXX velikost a asi tři s krátkým, ale zas malinkaté.
    Dívala se na net a moji velikost jedině objednat, byly dva kusy ve Frýdku a eště kdesi. Prý to nestíhají vyrábět. Ale na omak jsou opravdu poctivé.
    FRDK
    FRDK --- ---
    OVERDRIVE: Na Dukle jsem byl, předloni, ty mě ta vojenská historie nebere, jako památník jsem prohlídnul, normálka...
    Tam imo není moc o co stát.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Čau. Ještě Ti hukážu pár cvaků z Tatier, v neděli a pondělí bylo docela hezky, špatně se mi odjíždělo rovnou do roboty na noční :-!/

























    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimave.... vyuziti tunelu v mestskych valkach...

    Concrete Jungle: The Future of Urban Warfare - Finabel
    https://finabel.org/concrete-jungle-the-future-of-urban-warfare/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Flying Finger je směs Black Cavendishe, Burley a Virginských tabáků. Hrubě řezaný tabák s odstíny černé a kaštanově zlaté barvy. Jedinečnost dodává tomuto tabáku jemná vůně kakaa a vanilky.

    Dýmkový tabák Gawith Hoggarth Flying Finger/50 | Dýmkové tabáky Gawith Hoggarth | Dýmky, doutníky, tabáky do dýmky - Etrafika.cz
    https://www.etrafika.cz/detail/13893/gawith_hoggarth/dymkovy_tabak_gawith_hoggarth_flying_finger_50

    Tabák vznikl na počest americké posádky bombardéru B-24J Liberator s.n. 42.50953 "Flying Finger", který byl sestřelen německým stíhačem při velké letecké bitvě nad severní Moravou dne 17.12.1944. Čtyři muži zahynuli, těm kterým se podařilo z bombardéru vyskočit, byli zajati a putovali do zajateckých táborů. Vzhledem k tomu, že tento letoun byl sestřelen na Valašsku, vzal si tento tabák pod patronát Valašský dýmkový klub.

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobry atlas, libi i”what is near me” funkce


    Křtiny Ossuary – Křtiny, Czechia - Atlas Obscura
    https://www.atlasobscura.com/places/krtiny-ossuary
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Chauchilla Cemetery – Nazca, Peru - Atlas Obscura
    https://www.atlasobscura.com/places/chauchilla-cemetery

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „uštěpačné poznámky ohledně jeho fyzického stavu. Nijak mu to nelichotilo.
    No tak má pár jizev. A kdo je nemá? Každá z nich vyprávěla příběh ze života prožitého na stinném okraji dějin. V minulých desetiletích procestoval všechny světadíly a většinu zemí, zdolával vysoké hory a spouštěl se do podzemních kobek, přežíval v deštném pralese, na vyprahlých pouštích i v zasněžené tundře a bojoval s kdekým od kanibalů po nacisty – i když z těchto dvou skupin dával přednost kanibalům.“

    Citace z knihy
    Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008)
    Unknown
    Je možné, že tento materiál je chráněn autorským zákonem.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam