• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lasku prodavaj kurvy, my prodavame nenavist!

    Vrat se Joe, kam si sel?! Telo do nebe, duse do Pekel!

    - Insania
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Lol!!!!
    —-


    Z mariánskohorské radnice dnes byly odeslány tři mobilní telefony. Jeden pro ministra zdravotnictví, druhý pro hejtmana našeho kraje a třetí pro ředitelku krajské hygienické stanice. Více v dopise starosty...



    Vážený pane ministře, vážený pane hejtmane, vážená paní ředitelko,

    dovolte mi, abych vyjádřil nespokojenost s postupem, který byl na konci minulého týdne zvolen při zavádění mimořádných opatření týkajících se šíření koronaviru v rámci Moravskoslezského kraje.

    Jako starosta městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky mám za to, že všichni, ať už členové vlády, zástupci samospráv, ale také pracovníci veřejných institucí pracujeme ve prospěch obyvatel naší země a obyvatel regionu, ve kterém působíme. Současně si uvědomuji, že je potřeba v případě koronaviru a dalších hrozeb reagovat rychle a především systematicky. Za tím účelem je ale nutné, aby spolu jednotlivé složky komunikovaly. To, co se událo minulý týden, mě ovšem přesvědčilo, že mezi Ministerstvem zdravotnictví, hejtmanstvím a krajskou hygienou Moravskoslezského kraje komunikace naprosto selhala.

    Z veřejně dostupných zdrojů je mi známo, že krajští hygienici svůj návrh opatření ze dne 17. července 2020 diskutovali s ministerstvem několik dnů, velmi se proto divím, že hejtman kraje o obsahu nařízení nebyl informován s předstihem. A to buď ze strany krajské hygieny, nebo ze strany Ministerstva zdravotnictví. Kladu si otázku, zdali takto má vypadat operativní řízení země a kraje a zdali bylo načasování platnosti nařízených mimořádných opatření šťastné.

    Rozhodnutí hygieniků ovlivnilo z minuty na minutu životy milionu lidí a nemohu se ztotožnit se způsobem, jakým bylo provedeno a prezentováno. Vyzývám Vás proto k tomu, abyste spolu komunikovali lépe. Především v situacích, které ještě v budoucnu mohou nastat.

    Protože uplynulé dny na mě udělaly dojem, že na sebe postrádáte přímé spojení, dovolil jsem si pořídit pro Vás tři mobilní telefony s předplaceným kreditem. Jeden pro pana ministra, jeden pro pana hejtmana a jeden pro paní ředitelku krajských hygieniků. Přijměte, prosím, tento dar jako symbol naděje v lepší komunikaci mezi Vámi v budoucnu. Všechny telefony jsou nabité a kromě tísňové linky mají nastavena čtyři telefonní čísla jako rychlou volbu:

    Tlačítko 2: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch
    Tlačítko 3: Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák
    Tlačítko 4: Ředitelka Krajské hygienické stanice MSK Pavla Svrčinová

    Dovolil jsem si pod tlačítko 5 přidat i své mobilní telefonní číslo pro případ, že byste i příště měli problém si včas zavolat napřímo. V takovém případě přenos informace rád zprostředkuji.

    Od začátku koronavirové krize starostové měst a obcí přebírají zodpovědnost za realizaci opatření, které přijímá a nařizuje vláda, jednotlivá ministerstva, případně hygienici. Denně jsme v kontaktu s obyvateli, řešíme s nimi dopady vládních rozhodnutí, děláme vše, co považujeme za nejlepší, a často odpovídáme na dotazy, na které bychom sami rádi znali odpověď od Vás. Ne vždy nám ale chodí včas a v potřebném formátu.

    Věřím, že po této zkušenosti se komunikace mezi Vámi a současně i směrem do obcí a měst zlepší. Nejde o počet tiskových konferencí, ale o včasné předávání potřebných informací.

    Přeji Vám pevné zdraví.

    Mgr. Patrik Hujdus
    starosta
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Znam lidi, co maj 3 nohe psy (znaval jsem, dnes uz nikdo nekosi), pote, co pes vletel do obloukove/uhlove rychlosti kosy. Cista amputace.

    Tak tak nejak.

    Koho by zajimalo, proc je srp, savle, kosa nebo kukri krive, mam tu jeste aspon 20m toho svahu ;)


    A to jsou tak 3-4 machnuti a brousis (a to ja jeste nevyklepavam, pac nemam spalik)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak nevim, z jakyho kevlaru dela rukavice Kulhanek, ale ty moje by nezastavily ani .22. Prave vyzkouseno, kdyz jsem vzal pri brouseni srpu (zkouseli jste nekdy srpem sekat 45m^2 kopriv po hlavu a do toho obcas uz neco drevnateho? Doporucuju ;) na kosu neni misto. Cca 30-40* kopec)... kazdopadne jsem pri brouseni vzal palcem, co drzel brousek, o ostri srpu v miste, kde by na vlajce bylo toporo kladiva.

    Korni cast prstu rukavice je vicemene odriznuta, jak kobercovym nozem, a ten prst pod tim, trochu krvaci... trochu.

    Vypada to tu jak na porazce.

    Takze vim, ze kevlar nehori, mozna v hodne vrstvach na preklady, tak vydrzi i spici bodne zbrane, ale upletove rukavice nedaj ani poctive nabrouseny srp. Navic jsou z nich bezprstaky.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Co, mel by tady nekdo chut/odvahu/touhu poskladat spravne Lament Box a otevrit cestu Cenobitum?

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Specz: pokud se Ti libil Hyperion, Imajica (Imagica) nebo Mysterium Te bude fascinovat. Je to jeste vic religiozni, a hodne Crowleyovsky Magick vetev prace s obrazy, postavami, naladami.

    Je dost videt i do homosexualni anglicke kliky z 80.let (a 70.), takova ta decka, na ktere punk byl malo intelektualni, brali spoustu halucinogenu speedu a heraku, a snili o konci sveta, dekadenci a krase rozpadlych a umirajicich veci.

    Sak Current93, Coil (ti deli original soubdtrack k Barkerovic Hellraiserovi, k dostani na youtube... to je taky : “hledani absolutni slasti... “ heh, jenze pak se ukaze, ze absolutni slast nehranici s utrpenim, absolutni slast JE UTRPENI.)
    —-
    Hehe: type: arcane device ;)

    LeMarchard Configuration znama take jako Skrinka Narku (Lament Box)


    Puzzle Box | Hellraiser Wiki | Fandom
    https://hellraiser.fandom.com/wiki/Puzzle_Box

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Akorat ten format:/ budu to muset zkontrolovat a prelozit do neceho snesitelnejsiho (ze by epub? ;) furt nechapu, co maj lidi proti psani v html/markdownech;)

    Tuuze mysteriozni a velmi smutna kniha, mj umirani na HIV/AIDS jsem porad jeste neprenesl pres srdce. Ani tady, ani tam,...

    Cet jsem asi 20 let z5... ale doporucuju, i kdyz Imagica to neni.

    Je tu nekdo, kdo cte rad Barkera? (Bota01, cet jsi i dalsi, krom Imagicy? Furt ho muzes?)


    Barker, Clive - Mysterium.docx | Ulož.to
    https://uloz.to/file/puXEsIKRzyHp/barker-clive-mysterium-docx
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    „Carrionova bába a její hrozivý doprovod dokázaly vytvořit víry a gejzíry, mohly přivolat z hlubin duchy mužů utopených během tisíců let – rybáře, piráty, admirály a lodní sluhy. A samozřejmě také strašlivé příšery, které požíraly mrtvoly, druhy, které se shlukovaly do ohavných hejn, jež se do této chvíle zdála být nedůležitá. Obrovští štíři s černými zády, kteří dokázali klepety přestřihnout člověka vejpůl, malinké ryby skalpelky, které prý prováděly na utopených celé chirurgické zákroky, tak dokonalé, že jejich těla lovili a studovali lékaři z Commexa, nebo výhňovky, které dokázaly neznámým způsobem ve svých pěti žaludcích udržet zapálené ohně, na kterých si opékaly kořist, než ji normálním způsobem strávily v šestém žaludku.“

    Citace z knihy
    Abarat 02 - Magicke dny, krvave noci
    Barker, Clive
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zajimave schrnuti hruzostrasnosti


    TOP 10 - DĚSIVÝCH VĚCÍ, KTERÉ OBJEVILI ARCHEOLOGOVÉ
    http://www.youtube.com/watch?v=SpRHuYANe40
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Maori All Blacks Haka at sold-out BC Place in Vancouver
    http://www.youtube.com/watch?v=vnvI6V-TtLs
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kazdopadne Maorska Haha Haka je fakt mocna, i pred tim plnym stadionem za skandovani fanousku to ma FAKT SILU!


    The Greatest haka EVER?
    http://www.youtube.com/watch?v=yiKFYTFJ_kw
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    EVELINA: Jj, ale i fotbaliste to pouzivaj.
    Adla taky ujizdi na rugby a rikala, ze dali pryc ty casti, kde se jasne naznacuje ubijeni a podrezavani nepratel.

    Nickova Haka je tobra odrhovacka, uz si to zpivam 3 dny.

    A taky me napada Nick Cave :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Za dnesek jsem si sednul asi tak 15mim, a ted vecer asi na 2h u Atom RPG, uz mam splneno Krasnoznameny/Peregon/Otradnoje mapu, snad vsecky questy co sly (a nekrizily se)... trvalo to cca 1,5 roku, pravda, treba 2 mes vzdy nehraju, pak zas 14dny po 8+ hodinach.... je to FAKT ROZLEHLY.

    Furt mi chybi Stalker, ta atmosfera je nenahraditelna a Stalkera ve vsech podobach miluju.

    Dokonce jsem uvazoval, ze si to necham vykerovat a to i v tom vyznamu S.T.A.L.K.E.R :


    Scavengers Trespassers Adventurers Loners Killers Explorers Robbers



    Kazdopadne (napsano pro Drevenou_Krysu)... dokonce se mi po 2mesicich podarilo odlozit flasku(pravda 5piv denne, ale u prace, to uz jde, oproti2 flaskam 0,5l/37,5%/den)... uz je lip.

    Leto je pro me vzdy peklo, letos jsem aspon ten mesic spal. Ozvena 13 let stare sebevrazdy...

    —-

    Jo ten text pro krysu;)


    Tady jsme jich nakonec koupili 7, sami samci, ale uz jsou to skoro rocci. Rodina v tom Prostejove ma neuveritelne mnozstvi ptaku, odhadem tak 20 volier, v kazde neco barevneho a urvaneho. Taky mini ovecky. Maj to tam moc hezke a jsou prijemni. Navic delaji i do ochrany prirody. Tak mame 7 skoro rocku. V nedeli byli vyplaseni po prijezdu, tak jsem je zavrel do kachniku. Dnes (ted uz vcera) jsem je vypustil a zmizeli v neprostupnych houstinach. Za cely den jsem videl jen 3, pak ale vecer se prosli okazale predemnou, jak Tajna Policie z Inferna, a za soumraku uz cekali v kachniku. Jsem jim upravil pozemek, zitra jim vycistim i 4.plotovou stranu, pac ta je primarne invazni pro slizouny, ale oni je taky meli na volnym odchovu, jen s moznosti ukrytu v kachniku, takze jsou zvykli. Tim mi to doufam hodne zjednodusili.

    3 dny intenzivnich destu a ted vecer uz nebylo mozne ve dvou, vysbirat vsechny slizaky, furt dalsi a dalsi.... snad pomuzou. Rek bych, ze tam, kde asi byli, tak tam zauradovali, nasi Krovaci Rostaci.

    Tak snad dik vylepseni kachniku, veku, pohlavi i mnozstvi, tentokrat vydrzi dyl.

    Furt jsou plasi, ale min jak kurata, jsou v bezvadnym stavu, a jsou milacci rodiny, ac Adla se zlobi, ze jsou nevyditelni, ale to se snad zmeni.

    Musim doprohlizet plot, jestli nemuzou unikat, ale jinak zatim dobry.


    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ja jedu v cerne magii a magii krve. Uz asi 39 let

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Skoda, ze nejedu v piku, pac tenhle grafik rozhodne jo ;)))



    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: trošku Tě poopravím, ne na fotbale, ale rugby, viděla jsem a je to síla...tady jedno video s haka ženského novozélandského rugbyového týmu
    https://youtu.be/uzg4rJJNX30
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    znate tanec Haka Haka? Ja jsem neznal, proto prikladam video [koukam, ze se to pouziva treba docela dost i na fotbale, ale na to taky necumim]

    INSANIA – Haka starýho Nicka (lyric video, singl 2020)
    http://www.youtube.com/watch?v=hH2mi4Pj2y4


    Original maori haka dance
    http://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pocitej bodne rany, och boze, pocitej bodne rany, po tele ta posledni zbyva, pro tebe, posledni zbyva pro tebe.


    ...


    Rozhodnuti je, ze to bude nuz.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam