Omlouvam se za hloupy a nejapny “humor”.
Psal jsem niz, ze mi regulerne jeblo a zrejme jsem se nakazil nemoci znamou take:
==================——————————
diarrhoea vocabularium = bliti slovnich sracek
———————————-================
Dokonce se mi podarilo popsat asi tak A4 jen a pouze automatickym psanim na tema absolutni hnus, kterej mi zveda dekly od kanalu, kterymi mam normalne prikryte oci, pro pripad nahleho odvozu na Onen Svet.
(krom Vojenske Pojistovny, kde je uplatek prevoznikovi uz v zakladu, zadna dalsi pojistovna nekryje mozne zbloudeni duse byt v minimalnim rozsahu, tzn zlamana gresle)
Za pripadne potize se omlouvam....
Tuhle cestu prosim pekne opravovali cca 3tydny, diru po dire, nekolika vrstvami -na pohled- kvalitniho asfaltu.
Samozrejme kazdodenne od cca 7:40 rano do 9:25 rano (tzn.budto cas, kdy se pacient snazi usnout po nocni, jako je treba ta dnesni, nebo je to doba, kdy pacient ma nejdulezitejsi ranni synchronizacni-pracovni konferencni hovory.... preste +- v 7-9 rano fakt nechces parni valec u lozi ci u stolu...
Dobre, po 3 tydnech byla ulice Krizkovskeho ve stavu, ze ani cyklo-hlupaci si nemusi srazit vaz dik neprizpusobeni rychlosti stavu vozovky.
(Zvedal jsem dva. Oba byli jen podreni a mne to stalo sumenku pro kazdeho)
Nicmene doba je zla, po akci Covid-19 zustava v obecnich kasach temer neutratitelne mnozstvi penez.
Ostrava - Muglinov to vyresila Salamounsky: vykopat nejen nove laty a novou kanalizaci, ale pro jistotu celou vozovku pryc, na celem cca 1-1,5km useku, o sirce dvou pruhu...
A TOHLE BYL NEKDY RANO PRAVE TEN ZLOMOVY BOD, KDYBJSEM ZACAL PSAT NEKONTROLOVANYMNAUTOMATICKYM PSANIM A MAM DOJEM, ZE KROM SMRTI 12 KACHEN A VETSINY PRAZSKYCH KAMARADU Z ULICE JEZKOVA, TOHLE (a nevyspani, viz vyse) BYL POSLEDNI KROK.