Koukal jsem na inauguraci, ci co to bylo, ministra zdravotnictvi, nebo co je to za zbytecnou figuru, a zas vykopiruju odjinud:
—-
Popravde me uz je to jedno. Beru to jako sledovani hvezdicek v Blesku nebo kralovske rodiny v Sun.
Dokud kazde narizeni rika, ze nesmis jit ven, pokud.. tak to odpovida memu svetonazoru, ze Ceska Republika nema jediny zakon, podle ktereho by se dalo orientovat, proste je to nahoda a horici bordel
Jako tohle je uplne moc priklad a Adla treba by zacala mluvit o drogach a o konopi, ale tak to neni mysleno
Pokud za 2 kytky na zahrade muzes dostat zaroven 500,-kc pokutu a prestupek a zaroven 3,5roku; neni to vlada ani zakon. To je libovule.
A to se tady deje.
Kdyz prodavas med muzes si postavit kram, zaroven kamoska, co prodava od masi az po knihy a rucne site hadry, tak si vcera zazadala o mimoradnou davku v nouzi, pac vanoce nebudou.
To je 2 kytky konopi za 500,- pokuty nebo za 3,5roku natvrdo
A to presne Blatny rekl: nebudem zavadet dalsi plosna opatreni...
Blee
Ja jen doufam, ze nevi o cem mluvi
Zatim
Ja jen, ze v Italii jen do leta zemrelo 35 tisic sester, lekaru a paramediku... ja jen, ze v soucastne dobe jen unas je jich nakazenych 13 tisic...
Ja jen, ze nad 50% lekaru u nas je nad 65 let veku (to je trosku lez detem, ta krivka je takova spis zvonova s tvarem bliz tsunami vlne, ale...)... jako ja se nedesim pruseru jako takoveho. Ja se desim toho, ze se jej furt pokousime resit.
Tady je imho jedina cesta: zavrit se doma a umri sam, jak v dobe moru.
Cokoliv jineho je spatny napad.
I kdyz je to krute a vsechno (mmchodem, je to odpoved, aspon moje, na ty eticke problemy, pokud se nakazim, chci umrit jinde nez ostatni lide a sam)
——
Konecne jsem se dostal aspon k casti tiskovky toho zprominutim debila...
“Nebudu delat zadna rozhodnuti, dokud nebudu znat nazor prezidenta a premiera”
“Nevim co je to uplny a castecny lockdown” (pritom se ho novinarka pta slovy predsedy lekarske komory.
To je uplne totalne v hajzlu.
A vite co si myslim, ze bude legrace? Az lide vyjdou do ulic a pochopi to co rikam ja, ze bud uplne, nebo vubec.
Ti hnupove je budou prosit, aby nerabovali, aby promenili strach v respekt.
—-
Ten kokot Bures tam rekne:
A) hledame jak podporit home office
B) vyuzivani mestske dopravy je 60% normalu na jare to bylo 80%
Ja jako nevim, ale jsem debil ja nebo “vlada odborniku v cele s ruznejma Prymulama”... kdyz prvni co me napadne je zavrit dopravu ve state, krom vlaku s humanitarnim materialem?!
Jakoze uplne uprimne ted asi 20 min brecim, vzteky a bezmoci. Ja jako vim, ze driv fungovaly i firmy typu Tieto, kde na sto lidi pracovali 2; jenze Merkelova dnss vyhlasila de iure vyjimecny stac. Zadna zeme EU uz nema problem typu drzet nas nad vodou, zadna.