Jinak co me prekvapuje na vsech tech prepperech a survivalistech, jak hrozne zanedbavaji elektriku. Ja bych ji zas az tak nezatracoval. Treba baterku ma kazdy auto, dratu taky lezi, nejen v karach hromada, a znam v Ostrave bezdomovce, kteri treba ocividne pouzivaj autobaterky a ledky na sviceni, dalsi, co jsem si u bezdaku vsimnul, tak, ze konecne maji stany.
Predpokladam, ze jsou to nejaky czorky z decatlonu a teska, nebo tak, ale dycky jsem si rikal, jestli jsem blb ja, nebo oni, ze se schovavaj pod mostama, vetsinou ve vetrnem tunelu nejake reky nebo zeleznice, vzdyt tam je doprdele kosa jak z nosa, proc radej nejit jinam a nevyrobit si strechu/stan, aspon z igelitu... v Ova uz nejakej socwork (Adla vi), rozdava dokonce takovej tunel z nejaky kovo-plasto folie, co navic ani nehori, a je to hodne termoizolacni. Dyz by v tom byl dratenej vyplet (my suggestion), tak by to slo i zamknout a schovat v tom veci... kdo strihal kralici pletivo vi, ze zalejt to do folie, byla by to docela betelna mrdka.
Kazdopadne fakt nechapu, proc pri tech survivalech, typu dlouhodobe bezdomovectvi na jednom miste, trvalo bezdakum 20 let, nez vymysleli stan? Nedalo se to snadno corknout a ted to rozdava charita? No mozna?
Muj oblibenej homeless si klestema otevrel pretlakovy ventil na parovodu a umejva si tim nadobi a ohriva jidlo, a zaroven ocividne sviti ledkama. Pac je ocividne pyroman posuk (najdes ho na pozary.cz, tak 3x tydne), tak topi drevem... lidi mu z pulky mesta vozi kdeco, co se da spalit a jinak by museli platit za kontak. On na fizly a hasice mrda a dela obcas dobry fire-show. Blbej ale fakt neni.