Dost me bavi, a to jeste v pripade, kdy jsem koukal a nacital si kriminalistiku se zamerenim na organizovanou, ale hlavne vrazdy, tak mi youtube nedelal... rekneme 2006-2009, ted to taky nedela “umyslne”... ale kdyz koukas na videa o Kolinskem Gangu, kde treba je nocni hlidac ubodany 97 bodnymi ranami, a pak ti youtube nabidne nejakou 3000x zredenou obdobu Assassin, kde buchta ve spandexu/latexu kydli nejaky zlouny... no rikas si : neasi.
Ono je jako dobry to srovnat pak s Adlou, ktera, kdyz doma uvazujes o survivalu typu bezdomovectvi, tak ti zacne vykladat, ze nejuzitecnejsi nastroj, co se ostrych tyce, tak je maceta, ze se o ni hadalo 20 holek, co melo cistit stezky pro kone, a ze ji v jeden moment doslo, jak moc je to ostre... jo, v tom vyznamu.
Myslim, ze jeji utocnik mel vcelku stesti, ze byla chraneny svedek, a ono to funguje reverzne. Obeti sexualniho nasili nejsou schopny se i roky mstit, vzhledem k tomu, ze v te dobe chodila s dustojinkkem z Jugosky, pozdej z Afganu, rikas si... maceta.
To je jedno. Ja mam treba zazitky s gunshot wounds z Brazilie, kde jsem videl hit n run ala GTA nebo taky ohledani po cc hodinach, kdy chybelo pul hlavy. Zaroven mi tady lezi stohy kazuistik, a furt a furt si rikam: kdyz by lide nebyli snadno schopni zabijet, nebyla by Jugoslavie, kdyz by se lidi zamysleli, jak funguje FAB zamek, nebylo by bezpeci.
Bavil jsem se ted s kamaradem o urbexu a o tom, ze obcas chybi klika, takze je dobry mit ruzny nastrckovy klice,... tak to neni, na urbexu vykopnes dvere, dokonce je vemes prazdnym hasicakem, pac co ti v tom muze branit... vysypat davku z uzi do zdi a chodeb na urbexu je easy, ....
Maceta.
A kdyz mi do dokumentu o profi vrahovi youtube strihne reklamu na gamesku, kde hlavni hrdinka s patricnyma kozama a prdelkou kosi nepratele macetou, rikas si... no a tak