• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: Akorat bych s tim moc neotalel, protoze uz je na svete novy zakon o zbranich, ktery ted pendluje cestickama paragrafu, ale klidne muze byt schvalenej behem mesice (nebo taky pul roky, cert vi), kde se prehodnocujou kategorie a obavam se, ze z vetsiny ladovacek na obcanku se stanou zbrane na ohlaseni, kdy uz ji musis registrovat a pokud ji nasledne prodas nahodnymu chlapkovi (nebo od nej koupis) tak to musite ohlasit oba. Coz ted jeste zarucene neni.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Trochu jsem skazil test s frakcemi a kapnul jsem do toho levandulovy olej. Typek totiz rika, ze takhle to pouziva on, treba v lete proti komarum.
    Vzhledem k tomu, ze samotny kahanek neni temer citit, zkousim, jestli knot utahne i obohaceni tuku dalsima prisadama, zda se ze jo akorat se zacal komyhat a obcas prskne, ale to muze byt tim, ze jsem udelal “prilevani horlaviny do existujiciho pozaru” a kapka mi ukapla na knot, coz solidne zaciudilo... ale umi z toho teda byt i vonna svicka, no...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Akorat to teda neni moc mobilni, myslim, ze by se knot snadno zaplavil. Ale tak zas chodit se svickou nikdy nebylo uplne bezva.
    Horni cast lahve je vic jak vlazna, ale asi jak kdyz nechas v pullitru stat caj, co je jeste nepitelne horky, ale pullitr uz nouzove udrzis....

    Vicemene uz jen cekam, jak budou horet ruzne frakce, jinak bych to uz ukoncil, pac 60h je vic nez realne.

    Svicka na 5 celych 12h noci mi pripadne dost super.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ten krouzek asi palec od zavitu je puvodni hladina, od ktere to zacalo horet...

    Uz ted to prokazalo uzitecnost vic jak dobre....

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem svicka furt hori (tedy ja ji vcera tak olem pulnoci sfouknul, pac kdyz nemusim, nechce se mi vyhoret, ale chova se to slusne)... celkovy cas horeni vcera 12h, dnes zatim od 8 od rana a je 9, takze 13h to mame 25h a furt je toho vic jak pulka
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OVERDRIVE: Zatim by mel byt na obcanku (do zbrani kategorie D, jako jednoranne ladovacky) a v omezenem mnozstvi - neco jako 1-3 kg, z hlavy nevim, na jeden nakup (a za tyden to na strelnici vystrilis, kdyz se snazis)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Rainbof: pamatujes si, jak jsem vas vzal na Urbex na Ostravici... tak to je tyz ustav. V te kotelne, jak jsem rikal, ze to tam bylo jak z Elm Street, tak se “trestalo”


    A odpusť nám naše viny
    http://www.youtube.com/watch?v=odEqIxrI5oY
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale jiste mily Watsone, naznacit to spis melo, ze kde neni mrtvola, neni vrazda...

    Aneb nejlsozitejsi je zabezpecit veci, pro ktere ztraty si nemuzes stezovat na policii, pripadne vis, ze je to zbytecne...
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    SPECZ: Nebo jinak - kdyz uz vykopavam dvere, tak uz to neni UrbEx, ale CQB training :-)
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE: Ve vykopnuti dveri mi brani treba to ze nechci delat zbytecny bordel kdyz nemusim. A treba taky to ze v objektu je hlidac a tak nechci delat zbytecny hluk. A taky to ze (soustavne) trenovat tichy, "neviditelny" postup objektem beru jako samozrejmost ...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dost me bavi, a to jeste v pripade, kdy jsem koukal a nacital si kriminalistiku se zamerenim na organizovanou, ale hlavne vrazdy, tak mi youtube nedelal... rekneme 2006-2009, ted to taky nedela “umyslne”... ale kdyz koukas na videa o Kolinskem Gangu, kde treba je nocni hlidac ubodany 97 bodnymi ranami, a pak ti youtube nabidne nejakou 3000x zredenou obdobu Assassin, kde buchta ve spandexu/latexu kydli nejaky zlouny... no rikas si : neasi.

    Ono je jako dobry to srovnat pak s Adlou, ktera, kdyz doma uvazujes o survivalu typu bezdomovectvi, tak ti zacne vykladat, ze nejuzitecnejsi nastroj, co se ostrych tyce, tak je maceta, ze se o ni hadalo 20 holek, co melo cistit stezky pro kone, a ze ji v jeden moment doslo, jak moc je to ostre... jo, v tom vyznamu.

    Myslim, ze jeji utocnik mel vcelku stesti, ze byla chraneny svedek, a ono to funguje reverzne. Obeti sexualniho nasili nejsou schopny se i roky mstit, vzhledem k tomu, ze v te dobe chodila s dustojinkkem z Jugosky, pozdej z Afganu, rikas si... maceta.


    To je jedno. Ja mam treba zazitky s gunshot wounds z Brazilie, kde jsem videl hit n run ala GTA nebo taky ohledani po cc hodinach, kdy chybelo pul hlavy. Zaroven mi tady lezi stohy kazuistik, a furt a furt si rikam: kdyz by lide nebyli snadno schopni zabijet, nebyla by Jugoslavie, kdyz by se lidi zamysleli, jak funguje FAB zamek, nebylo by bezpeci.

    Bavil jsem se ted s kamaradem o urbexu a o tom, ze obcas chybi klika, takze je dobry mit ruzny nastrckovy klice,... tak to neni, na urbexu vykopnes dvere, dokonce je vemes prazdnym hasicakem, pac co ti v tom muze branit... vysypat davku z uzi do zdi a chodeb na urbexu je easy, ....

    Maceta.

    A kdyz mi do dokumentu o profi vrahovi youtube strihne reklamu na gamesku, kde hlavni hrdinka s patricnyma kozama a prdelkou kosi nepratele macetou, rikas si... no a tak
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    A hele, takze mezi Krejcirem a Kocnerem je prima vazba, a dokonce si spolu podavali rucicku v kauze Cepro, no, a pak ze niesme bratia a Slovaci su ini ako mi ludia... pekne pekne.

    Organizovany zlocin me bavi, kdyz clovek kouka, jak ty nase statecky nefunguji, rika si jak je to mozne... taky pocita, a kdyz vidi i treba podnikani rodicu nekterych kamosu, kde se nektere veci deji o pul roku predtim, nez projdou nejake zakony, rika si jak... no a ono tak.


    Existovala československá mafia, v ktorej bol Krejčíř aj Kočner?
    http://www.youtube.com/watch?v=vIRb0Z5z8xk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Sorty, ona je Zuzova... konkretne: Alena Zsuzsová

    Krasna to zienka, domacia



    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Vyhrocené situace se daly očekávat, protože v úterý 19. května se před soudem četly šifrované zprávy z aplikace Threema. Data z aplikace se policii podařilo dešifrovat z telefonu Mariana Kočnera během vyšetřování.


    Kauza Kuciak, den 15: Zprávy z Threemy jsou podle Kočnera zmanipulované - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/kauza-kuciak-den-15-zpravy-z-threemy-jsou-podle-kocnera-zmanipulovane/
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jak vlastne rozsifrovali ty Threma zpravy a cally?
    Trema mela nejakej fatalni bug?
    Ja ji teda nikdy moc nepouzival, tudiz nesleduju, ale Kocner prave Tremu pry pouzival a presto se provalily dukazy. Vymlatili z neho telefon?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ty PICO!!! Slovaci maj specialniho prokuratora ve vazbe, jako jo, zatim je neodsouzenej, ale to nejlepsi je, ze on je furt prokurator... proste jak Bures: neodstoupim, nikdy neodstoupim... takze SK nemuze vyjmenovat noveho specialniho prokuratora.

    To uz se jen tlemis, ne?

    S ohledem na to, ze Ruzova a Koncner nebyli odsouzeni, resp soud je osvobodil, ac existuji cele retezce dukazu a svedci (resp. svedek, tedy vykonavatel vrazdy Kuciaka a te jeho pritelkyne, co jsem zapomel jmeno), tak si rikas: co se asi zaroven deje u nas? Kdo je novej Mrazek, co na to Vodnik, tedy Slouf, co ta sqvadra kolem Zemaku, co ma kancly primo na Hrade.... jako muzem se mozna Janosikum smat, ze tam maj bordel a soudy tam funguji hur jak v Palermu, ale co kdyz u nas jen chybi vrazda dvou lidi, a provali se nekde nejakej pruser tohohle rozsahu.
    Jsem mozna pesimista, ale ruzni ti Kellerove, Bakalove, Mlinari, Pitrove, Mrazkove,.... dyk tam snad nikde moc ani nikoho nikdo nesoudil. Konecne Babis snad dodnes dluzi Pente svuj zakladni kapital, ne? Jipi jou kaieye, ty zmrde!

    Prečo kedysi najmocnejší ľudia v štáte končia vo väzbe
    http://www.youtube.com/watch?v=BGFj97_0-Hk

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Mmchodem sledujete Kuciaka a novodoby organizovany zlocin na SK?

    Ja teda jo, pac je to tam docela zas jinak zajimave, nez unas, kde je to vic o podvodech rekneme ekonomickych, na SK to vzdycky bejvalo spis o poctivem Palermskem zabijeni... kazdopadne zajimavy rozhovor, jak ho v jeden moment donuti dost debilni otazkou “takze vy nemate typ, kdo byl nad Koncnerem?” ocividne... hmm, ne zalhat, ale uhnout... bylo mi z toho dost trapne, kazdopadne metadata no


    Novinár Mego: Som presvedčený že nad Kočnerom niekto je
    http://www.youtube.com/watch?v=a7niA9_7DzY
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Me se treba libi Boris Kollar, ktery na SK v 90.organizoval setkani spicek mafie, Zalud, Pito, Sykorovci, Takacovci... on to moderoval, s Pitom jezdil na Floridu na dovcu a tak (ty gangy maji minimalne 200 lidi jen na jiznim SK zakopany na zahradkach, a to je jen, co se “vi”)... obchodovali se vsim od pika az po uran, bezne na ulici znasilnovali nahodne vybrane zeny, vladli Bratislave z cernych G4 a podobne, tak tenhle samej Boris Kollar si zalozi stranu Sme Rodina... to me jako uplne rozesmalo nejvic, to uz je fakt vtip, takhle otevrene odkazovat na Mafii....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE: Hlasky typu:
    Nase armada neni dobra ani jako zly vtip ... myslim, ze nevyzrazuju zadne vojenske tajemstvi, kdyz reknu, ze neni bojeschopna ;))) (dodava: nasi vojaci nejsou vtip, ale armada je vtip).

    Nebo:

    To, ze bylo Slovenske Narodne Povstanie byl historicky exces, a Slovenska narodni tradice je:

    Kdyz se na obzoru objevi dejiny, zacnem kopat jamu, pak do ni vlezem hlavou napred, stahnem gate a cekame, ze dejiny pouziji lubrikant, az to prejde, vylezem, zapalime vatru a mavame valaskou, dokud se neobjevi dejiny,... ;)))


    Ale jako nazor na svet, jako intelektualni (meh) komedii kdy sledujes, jak homo sedi na vetvi, kterou reze pilou, a kdyz ho upozornis na gravitaci, rekne, ze je to konspiracni teorie.... ;)))

    No souhlasim s nim, souhlasim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam