Taky napsano jinam:
Sedim u vody a kourim, a doporucim jedno vynikajici video. Ten pan (Arpad Spltesz je neco jako u nas Kmenta)... pokud se nezajimate o Slovensky organizovany zlocin, preskocte prvnich 40min, nicmene 40min a vic je mazets..
Verte mi, fakt to stoji za pobaveni se, a ten pan mi mluvi z duse, to tak na okraj
Árpád Soltész: Keď prídu dejiny, Slováci si stiahnu gate a dúfajú že použijú lubrikant
http://www.youtube.com/watch?v=jvot6tz8D2s
Kazdopadne chodim k psychologovi, ukecal jsem Adlu na jare, at mi nekoho najde, a je to pani v mem veku, slovena z Martina (kde mam dceru, asi...), ktera delala dlouho v base...
Tzn. To, ze dnes jsme se bavili o tom, jak daleko jdes pro nuz, o vrazdach na Balkane v dobe Jugoslavie a jejiho rozpadu, a o organizovanem zlocinu... vicemene to vyustilo v me priznani, ze jsem vzdy chtel byt policajtem a delat na vrazdach nebo na organizovanem, a ze mi to rozmluvili kamaradia dodnes toho lituju, tak aspon ctu kazuistiky, a manualy pro vysetrovatele a tak...
(Ono tam byly jeste casti o organizovanem zlocinu, ktery jsme oba zazili a treba i byli nejak soucasti... jako obet, samo!;)
Kazdopadne to, ze se dva lide smeji, a hlavne psycholog, tak, ze mu 3/4h tecou z oci slzy, za to navsteva... blazince, jak tomu rikam, stala.
Ja vim, ze je divne mit radost z toho, ze clovek rozesmeje jineho cloveka, kdyz se bavi o kontextu 97 bodnych ran, ale kazdy to mame asi jinde, a bylo to tak uvolnujici, ze nekdo chape, ze i s kontextem bodnych ran v pameti, muze a musi lidi zit a tak. Normalne jsem dnes nasel cloveka, ktery dokaze nemit predsudek, treba v nasili, nebo tak. Ono je to desive, kdyz ma clovek kolem sebe “levicaky” a je rad, ze jsou, a ma je rad, ale znamena to, ze treba o dulezitych vecech sveho zivota musi mlcet. Cimz nerikam, ze jsem nekoho zabil (snad ne), ale, ze existuje svet, ktery vetsina lidi, snad krom vojaku, doktoru a zachranaru (taky vrahu a zlocincu) odmita videt. Ne ze nevidi... vidi, ale jak kdyz by nebyl...
Smejes se a cistis zhnisany absces.
Jsem jenom popelar a jsem na to hrdy, a dnes jsem rozesmal vezenskeho psychologa tak, ze plakal od smichu.