Jinak rozdelil jsem recepty na:
- survival a funkcni veci z 18.st - minimum ingredienci, levne ale sehnatelne ingredience, vyuziti vseho, vcetne lesu luk a mezi (taky psu a potkanu)
- survival advanced - vyuziti divnejsich veci, pri vyssim skillu se daj pouzit do predchozi kategorie, jako nahrazovadla, ktera jsou navic i lepsi, ale kdo nesusil a nemlel cervy, nevi...
- luxury - tedy kdyz mas a muzes poridit cokoliv, kucharske finty, ktere jeste nejsou na urovni molecular cooking, ale uz jsou na urovni “wow, tak takhle se to dela, kdyz to chces fakt hodne, nebo fakt rychle, nebo fakt... vychytane”
Plus zavedl jsem kategorii:
- moje recepty, ve kterych jsem fakt dobry, a z 10 pokusu se mi podari 9 vsecko v pohode (pozor, furt je tam 10%, ktery se nepodari, a ty pak pouzivam pro nizsi varianty kucharky)...
Zaroven kategorie z minima maximem, typu konzervace, kvaseni, zpracovani co nejvic kusu zvirete a podobe
Asi to budu jeste chvili ladit, ale rysuje se z toho kucharka ve smyslu “overdrivova cerna kucharska magie, aneb kvaskovy chleba macene v krvi vericich”...
Ideal by byl, aby to slo ruku v ruce se zaklady lovu a zaklady pestovani.
Na vcely nemam koule, resp, nedokazu to pobrat jen z knizek, musel by me tim nekdo provest, v prubehu roku.