SPECZ: Jo jo, v Peru se morcata fakt ji. Videl jsem to i jinde. Als pres 2kg to asi nema ani tam.
Zabit neco maleho jsem mel taky problem, konkretne potkana.
Uvazoval jsem, ze jej vypnu skalpelem a stejne jsem to nedal.
Po zkusenostech proste vzit hlavou o kandelabr. U nas se zver neukoncovala, krom kapru, ale na zabijacce, kde spatne trefenej cunik rozehnal vsechny zucastnene a prosel plotem k sousedum jsem byl. Proto rikam, ze bych to zabit nejak rozume neumel, zas kdo jako pozna poplasnak od 9mm luger, takhle po zvuku.
Treba Adlin otec je myslivec (Adla vlastne teoreticky taky, prakticky ... nedej Buh!) a rikal, ze nejhorsi jsou/byly pro nellj lane. A ze to ma hodne myslivcu. Ze dat cunika v klidu, dokonce i ostrorohweho jelinka (odstreluji se jako skodna, kdyz maj patrozi obrousene tak, ze souboj o samici se zmeni v masakr mladsiho kusu)... lane jsou pry proste.... okate, jemne a krasne.
Co nadelas.
Jen co clovek zacne trosku chapat, jak se toci svet (tak po 35.roku veku), zjisti, ze to proste moc jinak nejde a nekdo to delat musi, ale ze by to byla moc sranda....
Zvlastni je, ze s mrtvolou zvirete uz nema problem skoro nikdo, ale zabit, to je jina.
Vzdycky jsem uvazoval, ze kdyz plivnu, jak daleko odeme ten plivanec musi byt, abych se jej zacal stitit.
Nebo nehty, ne? Normalne to mas na rukach a nohach, ale jen co to odstrihnes, zkus to nechat lezet na stole, co ti rekne manzelka.
Psychologie toho, co je hnusne je hrozne zvlastni.