Nechcete mi nekdo darovat? Aneb schanim za odvoz/zadaco:
- litinove nadobi - jakekoliv, od dutch owen, pres panev, kotlik, zapekaci misku... i hodne poskozene (ne diry durch, ale rez nevadi, ani priboudliny)
- remoska - kterakoliv... pouzivam ji v podstate v prubehu dne furt...
- krabice flasek ze skla se sroubovacimi uzavery - podťtrebuju jich v prumeru,... tak... neomezene mnozstvi
- jakekoliv zbytky kuze a lepsich latek (taky uz aspon v beznem metru, z 30x10cm kousku sit nehodlam, moc time consuming, ale treba 2bm lnu, nebo tak, co se doma jen vali,... u kuze je mi to jedno, chci i kousky 30 na 5 nebo tak)
- zbrojni prebytky - ne uplne pouzivane oleje, medene nabojnoce vsech razi, krabice brokovych patron.... nepohrdnu i prebyjenym nebo nechtenym strelivem, ktere neni delaborovane u nabojnic mi jde jak o mosaz, tak v nekterych pripadech o mustry (treba na mustr na nabojovy pas, svetlicomet 12/76 uz zije)
- chemikalie... nezajimaj organicka rozpoustedla a degradujici ropne vyrobky, zajima cokoliv od lithia a sodiku po skalice a oxidy kovu... nezajimaj spatne uskladnene veci, ktere clovek musi uz jen vyhodit
- chemicke sklo a fyzikalni mereni... jasne, osciloskop, stabilizovany zdroj, mikroskop.... tady se meze nekladou. Mit dalsi par setinlovych vah, krabici pipet,... vubec bych se nezlobil
...
Proste to, co by clovek nasel v bazaru, kde si toho lide nevazi, pac to nepotrebuji a nekomu se to muze hodit.
Zas ne uplnej trash. Kbelik se zatuhlym cementem si dokazu zkurvit sam.