Nejlepsi byl jeden vecer s Pawitzem, kterej si teda uhajlne vcelku casto, nebo aspon to tak mel. Ale jako v hodne pohode, on jen chce, aby byli mrtvi vsichni, a chtel by to mit organizovany. V cemz se teda neschodnem, pac ja zas tvrdim, ze vyhynem i bez jizdniho radu. Proste levice vs pravice, no.
Kazdopadne jsem ho vytah na nejaky militantni mrkvozrouty, a za a) ten hardcore stal za hovno, za b) jsme se tlemili vic, nez na kapelach, co si z foho delaj sdandu...
Proste militantni mrkvozrouti.
No a pac jsem nejak nedrzel hubu a rek jsem jim, ze mrkev si muzou nacpat, kam jim slunce nesviti, ale ze jako lyrics to stoji za bananovej gulas, tak jsem dostal po hube. Resp Prawitz to nejak roztrh.
Tak jako dem pryc, a ze se najime. Ja tou dobou vegan, cekam u okynka na hranolky a Prawitz na maso z potkaniho ocasu, v housce.
Jenze ono tam stalo 5 plesi.
No a my je prehlidli. A ja mel pulku hlavy holoiu a na druhy nejakej ch 30 cisel vlasu.
Hranolky jsem nedostal, zato asi 2 o kocici hkavy. A pak to Prawitz roztrh.
Asi o 5 min pozdrj projelo policejni auto, a Prawitz zahlasil, ze wod tech jsem ten den jeste nedostal, estliva s tim nechcu neco podniknout.
Kupodivu jsem nechtel.